Με πολλές αλλαγές στην Κατερίνη

24/09/2013 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 12:56

Το φορτωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΑΕΛΚ σε συνδυασμό με το ότι η Β' Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας περιλαμβάνει διπλές αναμετρήσεις, δίνει τη δυνατότητα στον Γιάννη Μαντζουράκη να κάνει ροτέισον στην ομάδα της Καλλονής, εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με τον Πιερικό στην Κατερίνη.

Ο "Ρουμάνος" άφησε στη Μυτιλήνη επτά ποδοσφαιριστές, που έχουν πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα στις αναμετρήσεις της Super League. Συγκεκριμένα, ανάσες θα πάρουν οι Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσος, Καζάκης, καθώς επίσης και ο τιμωρημένος Αναστασιάδης. Μη διαθέσιμος παραμένει ακόμη ο τραυματίας Γκαρσία, που υποφέρει από θλάση.

Στην αποστολή για το ματς της Κατερίνης συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Ανέστης Αγρίτης, που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΛΚ. Στην πρωτεύουσα της Πιερίας θα ταξιδέψουν οι εξής 18 παίκτες: Χογκ, Μάππας, Λεάντρο, Γκάσιτς, Κριπιντήρης, Βαλιός, Γάλας, Λαμπρόπουλος, Φαρία, Σιλιγαρδάκης, Βλαστέλλης, Ντος Σάντος, Κάλφας, Αγρίτης, Χουανλού, Περόνε, Ντάμπος, Λίμα.

Η αποστολή της ΑΕΛΚ θα αναχωρήσει αύριο αεροπορικώς για τη Θεσσαλονίκη (13:00). Ωστόσο θα φτάσει στη συμπρωτεύουσα μέσω... Αθηνών, αφού δεν υπήρχε διαθέσιμη απ' ευθείας πτήση!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey