Στο ΟΑΚΑ με ΟΦΗ για οικονομία... χρόνου!

26/11/2013 - 02:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 12:55


Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τις ημερομηνίες που θα διεξαχθεί η φάση των «16» συο Κύπελλο Ελλάδας, ωστόσο η απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ να δηλώσει το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας ως έδρα διεξαγωγής του επαναληπτικού αγώνα στις 16 Ιανουαρίου 2014 (17:00) προκάλεσε απογοήτευση στους φιλάθλους της Λέσβου. Κι αυτό, γιατί άπαντες προσδοκούσαν ότι όπως συνέβη και απέναντι στον Πιερικό στη Β’ Φάση, έτσι και με τους Κρητικούς, η ΑΕΛΚ θα αγωνιζόταν στη φυσική της έδρα, το Στάδιο «Κώστας Κεντέρης» της Καλλονής.

Η προσμονή τους μάλιστα βασιζόταν στο γεγονός πως η συγκεκριμένη διοργάνωση του Κυπέλλου δεν απαιτεί τις προϋποθέσεις που θέτουν Super League και Nova για το πρωτάθλημα, επομένως θα μπορούσε ο αγώνας να φιλοξενηθεί στο Λεκανοπέδιο της Λέσβου. Εξάλλου και ο OTE TV, που έχει τα δικαιώματα του θεσμού, έβγαλε μια άρτια μετάδοση από την Καλλονή στο ματς με τον Πιερικό, γεγονός που πιστοποιεί ότι η απόφαση για να δηλωθεί ως έδρα της ρεβάνς με τον ΟΦΗ το ΟΑΚΑ, ήταν καθαρά της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, με τους φιλάθλους να προβληματίζονται για το σκεπτικό της.

Φυσικά, με μια πιο προσεκτική ανάγνωση του αγωνιστικού προγράμματος των Καλλονιατών τη συγκεκριμένη περίοδο, μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς ότι η επιλογή του ΟΑΚΑ είναι ξεκάθαρα για "οικονομία" χρόνου και περιορισμό των συενχών μετακινήσεων. Η ΑΕΛΚ ξεκινά το δεύτερο γύρο με δύο ματς στην Αττική (Ολυμπιακό εκτός και Άρη εντός πιθανότατα στο ΟΑΚΑ), επομένως οι άνθρωποι της ΠΑΕ προτίμησαν να παίξουν στο Ολυμπιακό Στάδιο και τον επαναληπτικό κόντρα στον ΟΦΗ, πριν πάρουν το δρόμο προς την Ήπειρο για την αναμέτρηση της 3ης Αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey