Η παρακάμερα του «SL» στον τελικό!

01/02/2018 - 12:59 Τελευταία τροποποίηση στις 01/02/2018 - 14:18

Αιολικός και Ατρόμητος Ανεμώτιας «μονομάχησαν» στον τελικό του Κυπέλλου Λέσβου, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Στάδιο Μυτιλήνης. 

Οι δύο ομάδες είχαν έρθει σε συνεννόηση, ώστε να υπάρχουν στο γήπεδο μικροί αθλητές των ακαδημιών τους, οι οποίοι συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, δεχόμενοι το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων.

Η κεντρική εξέδρα ήταν γεμάτη, ωστόσο το κρύο δεν επέτρεψε σε περισσότερους φίλους του ποδοσφαίρου να έρθουν στον «Ταρλά» και να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Λέσβου.

Ο Αιολικός παρατάχθηκε με τους Καπταγιάννη, Ποτουρίδη, Κεσίδη, Μπουρού, Γιώτα, Τάχια (πάνω), Κόπελα, Παληγεώργο, Λαλά, Παλαμουτσή, Λαμπράκη (κάτω).

Για τον Ατρόμητο Ανεμώτιας επιλέχθηκαν οι: Πάπαρης, Μ. Ελευθερίου, Καποδίστριας, Βελετάκης, Σπηλιωτόπουλος, Γρούβας, Ζαφειρίου, Φιλιανός, Σεφουλάϊ, Χατζηκυριάκος, Γιαμουγιάννης.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Δουκάκης, Μπάλιακα και Καρμίρης, που φωτογραφήθηκαν πριν τη σέντρα με τους αρχηγούς των δύο ομάδων, Καπταγιάννη και Χατζηκυριάκο.

Ο προπονητής του Ατρόμητου Ανεμώτιας, Χρήστος Παπαδόπουλος, επέλεξε να εμφανιστεί στο γήπεδο με casual ντύσιμο. Εντύπωση, ωστόσο, προκάλεσε το πώς είχε... ταιριάξει την πορτοκαλί λεπτομέρεια του μπουφάν του, με τα κορδόνια των παπουτσιών του!

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του Αιολικού Κώστας Ψυρόπουλος προτίμησε για τον τελικό τζιν παντελόνι και δερμάτινο μπουφάν, αν και μας είχε συνηθίσει σε φόρμες στα ματς πρωταθλήματος.

Τα παιδιά των δύο ακαδημιών, μετά την έναρξη του αγώνα στάθηκαν περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου και φρόντιζαν να δίνουν έγκαιρα τις μπάλες.

Ο φωτογραφικός φακός του «SL» απαθανάτισε εντυπωσιακά στιγμιότυπα στη διάρκεια του αγώνα.

Το μπλε φεγγάρι έκανε την εμφάνισή του στον ουρανό, λίγο μετά την έναρξη του ματς, προκαλώντας ποικίλα σχόλια αφού αναμφίβολα το θέαμα ήταν εντυπωσιακό.

Ο πάγκος του Ατρόμητου Ανεμώτιας έζησε έντονα το ματς, ειδικά στο πρώτο ημίωρο, όσο το σκορ ήταν 0-0...

Αντίθετα, στον πάγκο του Αιολικού ήταν πιο ήρεμοι, γνωρίζοντας ότι εξαρχής ήταν το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, αφού τον χωρίζει μία κατηγορία με τον Ατρόμητο Ανεμώτιας.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου οι δύο πρόεδροι, Σταύρος Γριπιώτης και Δημήτρης Μητρέλλος, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν στα επίσημα του «Ταρλά».

Ο μικρός Άγγελος Ιντζές είχε απορίες για τις φωτογραφίες του πριν την έναρξη του τελικού και η «ψυχή» των Ακαδημιών του Ατρόμητου Ανεμώτιας, Μαρία Ανδρουλάκη, φρόντισε να του δείξει μία προς μία όλες όσες τράβηξε ο φακός του «SL», κρατώντας τον... απασχολημένο.

Ο Ηλίας Χατζημήτρος και ο Κώστας Παπτσάς αντάλλαξαν κασκόλ των ομάδων τους, στη διάρκεια του ημιχρόνου, σε ένα από τα ομορφότερα στιγμιότυπα του τελικού Κυπέλλου Λέσβου.

Τα δύο τρόπαια που απένειμε η ΕΠΣ Λέσβου και τα μετάλλια για τη συμμετοχή τους στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Βασίλης Τσαγκάρης δίνει το μετάλλιο στον προπονητή του Ατρόμητου Χρήστο Παπαδόπουλο.

Ο Γιώργος Ψάνης απονέμει το τρόπαιο του φιναλίστ στον αρχηγό του Ατρόμητου Ανεμώτιας, Κώστα Χατζηκυριάκο.

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ηττημένου Ατρόμητου Ανεμώτιας ανταποδίδουν το χειροκρότημα στους φίλους της ομάδας, που βρέθηκαν στον «Ταρλά» και ενίσχυσαν με την παρουσία και τη φωνή τους, τις προσπάθειές τους απέναντι στον Αιολικό. Η αξία του ηττημένου, εξάλλου, δίνει δόξα στο νικητή...

Ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Κυριάκος Πετρέλλης απονέμει το τρόπαιο στον αρχηγό του Αιολικού, Γιώργο Καπταγιάννη.

Ο Γιώργος Καπταγιάννης σηκώνει το τρόπαιο του Κυπελλούχου Λέσβου, πανηγυρίζοντας με τους συμπαίκτες του.

«Είν' ωραίο να 'σαι ΑΙΟ» φώναζαν οι ποδοσφαιριστές κατά την καθιερωμένη πανηγυρική τους φωτογραφία.

Ο προπονητής του Αιολικού Κώστας Ψυρόπουλος, περιχαρής, μετά την απονομή. Δικαιολογημένα, αφού για τον ίδιο αυτός ήταν ο 7ος τίτλος της καριέρας του στους πάγκους. 

Τόλης Λαλάς και Γιώργος Καπταγιάννης, δύο καλά φιλαράκια και χρόνια συμπαίκτες στον Αιολικό, ποζάρουν με το τρόπαιο του Κυπελλούχου Λέσβου για την περίοδο 2017-18.

Ο γυμναστής του Αιολικού Βασίλης Σταυρινός, μαζί με τον τερματοφύλακα Θανάση Γιώτα και τον αμυντικό Γιώργο Τάχια, που... δοκιμάζει το μετάλλιο, έχοντας σκύψει στον ώμο του ανθρώπου που τον... «τρέχει» καθημερινά στις προπονήσεις.

Καπταγιάννης, Γιώτας, Λαλάς, Σταυρινός και Τάχιας, με τον φυσικοθεραπευτή Ανδρέα Γαλάτη να μην... ξεχνά την ιδιότητά του ακόμα και στους πανηγυρισμούς! Κάτι που αντικατοπτρίζεται στο μορφασμό του νεαρού τερματοφύλακα...

Καπταγιάννης και Ψυρόπουλος εμφανίστηκαν στη Συνέντευξη Τύπου μαζί με το τρόπαιο και μάλιστα ο αρχηγός του Αιολικού αφιέρωσε εκ μέρους όλων των παικτών τον τίτλο στον πρόεδρο Σταύρο Γριπιώτη! Παρά τα όσα μεσολάβησαν αυτές τις ημέρες, η σχέση των δύο πλευρών είναι... ερωτική!

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένος για τον τρόπο που αγωνίστηκε ο Ατρόμητος Ανεμώτιας στον τελικό, ο οποίος μάλιστα ήταν ο τρίτος για το σύλλογο τα τελευταία 4 χρόνια.

Ο Μάρκος Βρατσάνος μίλησε με καλά λόγια για τον Αιολικό, τον οποίο υπηρέτησε επί προεδρίας Ταξιάρχη Βέρρου. Κανείς εκ των ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου πάντως δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey