Κυπελλική δράση το σαββατοκύριακο

21/09/2018 - 14:44

Στη σέντρα θα βρεθούν το σαββατοκύριακο οι ομάδες που προκρίθηκαν στη Β' Φάση του Κυπέλλου Λέσβου. Τρία ζευγάρια θα διεξαχθούν το Σάββατο (22/9, 16:30) και τα υπόλοιπα δύο την Κυριακή (23/9, 16:30). Όλα τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα παιχθεί ημίωρη παράταση, ενώ αν ούτε και τότε υπάρχει νικητής, θα ακολουθήσει η διαδικασία των πέναλτι.

Το Σάββατο, στο Γήπεδο Λουτρών, ο τοπικός Αετός θα φιλοξενήσει τον Ανδρονικά Παρακοίλων, ενώ στο Ενωσιακό Θερμής ο Οδυσσέας Ελύτης θα κοντραριστεί με τον Όλυμπο Αγιάσου. Τέλος στο Γήπεδο Πολιχνίτου ο ΑΟ Βασιλικών θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Γέρας.

Την Κυριακή, στο Στάδιο «Κ. Κεντέρης» της Καλλονής, ο Αρίων Μήθυμνας θα αγωνιστεί απέναντι στον Αιγέα Πλωμαρίου με κεντρικό πρόσωπο τον Στέλιο Μουντανάρη, που θα βρεθεί κόντρα σε μία από τις παλιές του ομάδες.

Τέλος, στο Στάδιο Μυτιλήνης ο Αιολικός θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ατρόμητο Ανεμώτιας, στην επανάληψη του περσινού τελικού στο Κύπελλο Λέσβου. Ο αγώνας θα αποτελέσει το ντεμπούτο του Απόστολου Στύλου στον πάγκο των «κυανόλευκων». 

Β' Φάση - Ορισμοί διαιτησίας

Οδυσσέας Ελύτης-Όλυμπος Αγιάσου (22/9, 16:30)
Ενωσιακό Θερμής
Πατσατζής, Μέστρος, Βουλγαρέλλης

ΑΟ Βασιλικών-Αναγέννηση Γέρας (22/9, 16:30)
Γήπεδο Πολιχνίτου
Κουλουδής, Μπάλιακα, Φαναρτζής

Αετός Λουτρών-Ανδρονικάς Παρακοίλων
Γήπεδο Λουτρών
Μποντάκης, Βασιλακάκης, Κακαδέλλης

Αρίων Μήθυμνας-Αιγέας Πλωμαρίου
Στάδιο «Κ. Κεντέρης»
Βλουτέλλης, Καρμίρης, Οικονόμου

Αιολικός-Ατρόμητος Ανεμώτιας
Στάδιο Μυτιλήνης
Βουρανής, Ψύλλος, Λυρής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey