"Πέταξε" για τον τελικό ο Αετός

06/03/2019 - 17:10 Τελευταία τροποποίηση στις 06/03/2019 - 17:42

Μπροστά σε κατάμεστες κερκίδες πριν λίγο ο γηπεδούχος Αετός επιβλήθηκε 4-1 επί της Αναγέννησης Γέρας σε ένα καλό παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες και για τις δύο ομάδες.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε ο αγώνας για τον Αετό,  καθώς ο Τζίμης Βλαστέλλης μόλις το 2ο λεπτό άνοιξε το σκορ με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή. Τα χαμόγελα των γηπεδούχων δεν κράτησαν για πολύ, αφού λίγα λεπτά μετά σε υποδειγματική αντεπίθεση ο Παυλέλλης έκανε το 1-1 με ψιλοκρεμαστό σουτ. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες δεν απείλησαν ιδιαίτερα πέρα από κάποια μακρινά σουτ. 

Ο Αετός σιγά σιγά πήρε μέτρα στο γήπεδο και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με δύο τέρματα διαφορά από τον αντίπαλο του. Στο 22' πάλι ο Βλαστέλλης, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα από την μικρή περιοχή μετά από σέντρα του Παλάση και δέκα λεπτά αργότερα ο Κάρμας με σουτ έγραψε το 3-1.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε λιγότερο ένταση με τους δύο προπονητές να προχωρούν σε αλλαγές προφυλλάσοντας τους ποδοσφαιριστές για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ωστόσο, ο Αετός είχε την υπεροχή προσπαθώντας να βρει ακόμα ένα τέρμα και το πέτυχε με τον Στρατή Διονυσάτο, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή. Στα υπόλοιπα λεπτά η μπάλα παιζόταν στις δύο περιοχές χωρίς να μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω οι δύο ομάδες και η λήξη βρήκε τον Αετό να πανηγυρίζει την πρόκριση στο τελικό του Κυπέλλου μετά από πολλά χρόνια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey