Πρεμιέρα για το Κύπελλο Λέσβου!

14/09/2019 - 10:39 Τελευταία τροποποίηση στις 14/09/2019 - 11:21

Ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις των ομάδων της Λέσβου με τους αγώνες της Α φάσης του κυπέλλου.

Σήμερα θα διεξαχθούν τα μισά παιχνίδια και αύριο τα υπόλοιπα. Στην Αγιάσο ο Όλυμπος ξεκινάει τις υποχρεώσεις του απέναντι στην Προοδευτική, ενώ στον Παπάδο ο Αλκιβιάδης θα υποδεχτεί τον Ανδρονικά. Ο Αρίων Μήθυμνας θα κοντραριστεί με τον Οδυσσέα Ελύτη στο γήπεδο "Κώστα Κεντέρης" Καλλονής και ο Αχιλλέας θα αντιμετωπίσει τον Απόλλων Δαφίων στο γήπεδο Φίλιας καθώς έχουν ξεκινήσει οι εργασίες στο γήπεδο Πέτρας.

Αύριο τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ντέρμπι των Λουτρών, αφού ο Αετός θα υποδεχτεί τον Μεσότοπο, με τις δύο ομάδες να στοχεύουν ψηλά και φέτος καθώς ενισχύθηκαν σημαντικά και ο αυριανός αγώνας θα είναι αν μη τι άλλο ένα δυνατό τεστ και για τους δύο.

Επίσης, στο Πλωμάρι ο Αιγέας θα φιλοξενήσει τον ΑΟ Βασιλικών, η Αναγέννηση Γέρας θα αγωνιστεί κόντρα στον Αστέρα Ιππείου στο γήπεδο του και τέλος ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί στο "Μιζεργκάν" την μαχητική Φίλια.

Ώρα έναρξης όλων των αγώνων έχει οριστεί 17:15, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΚΑΤΩ ΤΡΙΤΟΥΣ — ΑΝΔΡΟΝΙΚΑΣ ΠΑΡΑΚΟΙΛΩΝ (Παντελαίων)
ΑΡΙΩΝ ΜΗΘΥΜΝΑΣ — ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ (Δουκάκης)
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΑΣΟΥ — ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΚΑΛΑ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Βλουτελλης)
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΕΤΡΑΣ — ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΦΙΩΝ (Καρμίρης)
ΑΙΓΕΑΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ — ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ (Βουρανής)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΠΠΕΙΟΥ — ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΕΡΑΣ (Μποντάκης)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΕΜΩΤΙΑΣ — ΦΙΛΙΑ (Κουλουδής)
ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ — ΜΕΣΟΤΟΠΟΥ (Κουκούλας)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey