Τα πέναλτι έκριναν τις προκρίσεις!

15/09/2019 - 20:31

Φωτογραφία από αγώνα Ατρόμητος Ανεμώτιας - Φίλια

Η άσπρη βούλα και η παράταση έκρινε τι προκρίσεις στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια του σημερινού προγράμματος της Α φάσης του Κυπέλλου Λέσβου.

Στα Λουτρά ο Μεσότοπος πανηγύρισε την πρόκριση του βγαίνοντας κερδισμένος μετά από σκληρή μάχη μέσα στο γήπεδο. Οι Μεσοτοπίτες προηγήθηκαν πριν την λήξη του ημιχρόνου, με τον Αετό να ανεβάζει στροφές στο δεύτερο μέρος και να πετυχαίνει την ισοφάριση, χάνοντας μάλιστα και την ευκαιρία να κάνει το 2-1 αφού αστόχησε σε πέναλτι και έτσι η κανονική διάρκεια βρήκε τις ομάδες ισόπαλες 1-1.

Στην παράταση οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-1, όμως ο Μεσότοπος ισοφαρισε σε 2-2 και έστειλε τις δύο ομάδες στα πέναλτι. Εκεί οι φιλοξενούμενοι είχαν πιο καθαρό μυαλό και με σκορ 2-4 πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Αγώνας για γερά νεύρα διεξήχθη στο γήπεδο του Ιππείου με τους γηπεδούχους να παίρνουν μεγάλη πρόκριση απέναντι στην Αναγέννηση Γέρας. Και εκεί οδηγήθηκαν οι δυο ομάδες στα πέναλτι με τον Αστέρα να είναι ο κερδισμένος με σκορ 6-5. Η κανονική διάρκεια έληξε 4-4.

Στην Ανεμώτια η Φίλια πήρε την πρόκριση στην παράταση 2-4 αφού οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 2-2 στην κανονική διάρκεια και τέλος ο Αιγέας δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στα Βασιλικά κερδίζοντας άνετα 3-0.

Τα ζευγάρια της Β φάσης:

Μεσότοπος – Οδυσέας Ελύτης
Φίλια – Αιολικός/Ορφέας Κεραμειών
Αιγέας – Όλυμπος
Ανδρονικάς – Αστέρας Ιππείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey