Ιστορική πρόκριση στον τελικό κυπέλλου για τον Όλυμπο!

11/03/2020 - 19:16 Τελευταία τροποποίηση στις 11/03/2020 - 21:04

Μάγκικη πρόκριση στον τελικό κυπέλλου Λέσβου παίζοντας όμορφο και συγκροτημένο ποδόσφαιρο πήρε ο Όλυμπος κόντρα στον Αιολικό, ο οποίος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού δεν παρουσίασε κάτι το ιδιαίτερο, έχοντας προφανώς το μυαλό του στα κρίσιμα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος που θα κρίνουν την παραμονή του στην κατηγορία.

Σε ένα παιχνίδι μοιρασμένο κυρίως στο πρώτο μέρος, οι Αγιασώτες κοίταξαν στα μάτια τον αντίπαλο τους, έπαιξαν στα ίσια και παλικαρίσια και σε μια αντεπίθεση στο 75' βρήκαν το τέρμα της νίκης-πρόκρισης με τον Βουργουτζή, ενώ ο Αιολικός αγωνιζόταν από το 42' με 10 παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης στον Τσουβαλτσίδη για διαπληκτισμό με τον Ξυνό. Στο πρώτο μέρος επίσης υπήρχε και ακυρωθέν γκολ για τους φιλοξενούμενους πάλι του Βουργουτζή.

Έτσι, ο Όλυμπος θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο ξανά μετά από 35 ολόκληρα χρόνια, καθώς η τελευταία φορά που αγωνίστηκε και κατέκτησε το κύπελλο Λέσβου ήταν 14 Μαρτίου 1985 απέναντι στον Κεραυνό Αγ. Δημητρίου με 2-1 και σκόρερ των δύο τερμάτων τον Γρηγόρη Τσουκαρέλλη, ενώ επίσης, οι "κυανόλευκοι"έχασαν το εισιτήριο για τον τελικό μετά από πολλά χρόνια.

Ο άλλος ημιτελικός στα Παράκοιλα μεταξύ Ανδρονικά και Μεσοτόπου δεν ξεκίνησε ποτέ καθώς το γηπεδούχο σωματείο δεν είχε εξασφαλίσει την άδεια τέλεσης του αγώνα και έτσι ο διαιτητής έκλεισε το φύλλο αγώνα χωρίς το παιχνίδι να ξεκινήσει. Έτσι, την τύχη του παιχνιδιού θα κρίνει πλέον η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Λέσβου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey