Στην κληρωτίδα του τελικού κυπέλλου ο Μεσότοπος

19/05/2020 - 22:15 Τελευταία τροποποίηση στις 19/05/2020 - 22:26

Στην κληρωτίδα του τελικού Κυπέλλου Λέσβου θα μπει το σωματείο του Μεσοτόπου, αφού στην συνεδρίαση της σήμερα το απόγευμα η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΛ, κατακύρωσε υπέρ του τον αγώνα με τον Ανδρονικά που δεν τελέστηκε ποτέ.

Η παραπάνω απόφαση αφορά τον ημιτελικό αγώνα κυπέλλου της 11ης Μαρτίου μεταξύ Ανδρονικά και Μεσοτόπου που δεν ξεκίνησε ποτέ, καθώς το γηπεδούχο σωματείο δεν προσκόμισε την άδεια τέλεσης του αγώνα, με αποτέλεσμα ο Μεσότοπος να παίρνει μια ξεκούραστη πρόκριση στον τελικό, όπου με τα νέα δεδομένα θα κριθεί στην κληρωτίδα με αντίπαλο τον Όλυμπο Αγιάσου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 25/5, ενώ θα γίνει επίσης και η κλήρωση για τον κυπελλούχο του Νομού Λέσβου που θα συμμετέχει και ο κυπελλούχος Λήμνου Διαγόρας Σαρδών. Αναλυτικά η απόφαση της Π.Ε:

"Κατόπιν της απολογίας το σωματείου ΑΝΔΡΟΝΙΚΑΣ ΠΑΡΑΚΟΙΛΩΝ, για τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα της 11-03-2020 αναμέτρησης  μεταξύ των ομάδων ΑΝΔΡΟΝΙΚΑΣ ΠΑΡΑΚΟΙΛΩΝ – ΑΟ ΜΕΣΟΤΟΠΟΥ, η Π.Ε αποφασίζει: Ο αγώνας μεταξύ των σωματείων ΑΝΔΡΟΝΙΚΑΣ ΠΑΡΑΚΟΙΛΩΝ – ΑΟ ΜΕΣΟΤΟΠΟΥ κατακυρώνεται με σκορ 0-3 υπέρ του σωματείου ΑΟ ΜΕΣΟΤΟΠΟΥ (αρ. 21, παρ 3, εδαφ. ΙΙα του ΚΑΠ), καθότι το γηπεδούχο σωματείο δεν προσκόμισε άδεια τέλεσης αγώνα όπως προβλέπεται στον ΚΑΠ (αρ. 21, παρ 3, εδαφ ΙΙγ) και στην προκήρυξη κυπέλλου 2019-2020 της ΕΠΣ Λέσβου (αρ. 6α). Επίσης, στο σωματείο ΑΝΔΡΟΝΙΚΑΣ ΠΑΡΑΚΟΙΛΩΝ επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 100€ (αρ. 21. παρ 3, εδαφ. ΙΙβ ΚΑΠ)."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey