Ανατροπή και πρόκριση για τον Αστέρα Νίκης!

04/10/2020 - 18:59 Τελευταία τροποποίηση στις 04/10/2020 - 19:06

Φωτογραφία από τον αγώνα Αετός-Ταξιάρχης

Ολοκληρώθηκε η Α φάση του κυπέλλου Λέσβου με τις ομάδες να στρέφουν πλέον την προσοχή τους στην έναρξη των πρωταθλημάτων την επόμενη εβδομάδα. Στην Καλλονή έγινε πραγματικό ντέρμπι και με ανατροπή στην παράταση ο Αστέρας πήρε την πρόκριση, ενώ στα Λουτρά ο Αετός νίκησε εύκολα 7-0 τον Ταξιάρχη. Στο άλλο ντέρμπι στην Αγ. Παρασκευή, ο Διαγόρας έκαμψε την αντίσταση του Αιγέα με 1-0, στον Μόλυβο ο Αρίων νίκησε 2-0 την Αναγέννηση, όπως και η Φίλια πήρε την νίκη με 0-3 απέναντι στον Παπανικολή.

Ο Αετός στα Λουτρά φιλοξένησε τον Ταξιάρχη Μανταμάδου κερδίζοντας 7-0 σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Θεαγένης Διονυσάτος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς παίκτες. Το πρώτο ημίχρονο έληξε 3-0 με τα τέρματα που σημείωσαν ο Θωμάς Παπαδόπουλος 2 και ο Άκης Μιχαλάκης. Στην επανάληψη ο Προκόπης Βασιλέλλης πέτυχε χατ-τρικ, ενώ δίχτυα βρήκε και ο Γιώργος Τσομπανέλλης.

Η Φίλια πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Μεσοτόπου κόντρα στον Παπανικολή με σκορ 0-3. Στο 35' ο Κουνιάρης έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους, στο 40ο λεπτό ο Ντερβίσι πέτυχε το 0-2 και στο 55' πάλι ο ίδιος σημείωσε το τελικό 0-3.

Στο ντέρμπι στην Αγ. Παρασκευή οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκολ, με τον Διαγόρα να βρίσκει δίχτυα στο μισάωρο με σκορερ τον Δημήτρη Παρέλη και να επιστρέφει δυναμικά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Στον Μόλυβο η τοπική ομάδα επικράτησε 2-0 έναντι της Αναγέννησης Γέρας. Το 1-0 ήρθε στο 40' από τον Νίκο Κάσσο και στις καθυστερήσεις ο Σούζι με σουτ έκανε το 2-0.

Στην Καλλονή η κανονική διάρκεια βρήκε τις δύο ομάδες στο 2-2 με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στον επιπλέον χρόνο της παράτασης. Ο Απόλλων προηγήθηκε στο ημίχρονο 2-0 με τα τέρματα του Μερτζάνη στο 16'  και Θοδωρή Χιώτη στο 32', όμως ο Αστέρας δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο από τον Κοντονικά και Σαμιακό έφερε το ματς στα ίσια. Στην παράταση, οι φιλοξενούμενοι έχοντας πλέον την ψυχολογία με το μέρος τους, βρήκαν άλλα δύο τέρματα στο 97' πάλι με τον Σαμιακό και στο 116' με τον Ζηρόπουλο, παίρνοντας πανηγυρική πρόκριση.

Τα ζευγάρια της Β φάσης:

Ανδρονικάς-Διαγόρας

Μεσότοπος-Αιολικός

Προοδευτική-Αρίων Μήθυμνας

Αστέρας Νίκης-Φίλια

Αετός-Όλυμπος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey