Άνω - κάτω η ΕΠΣΛ - Παραίτηση Πετρέλλη!

12/07/2021 - 17:26

Και ξαφνικά ήρθαν τα πάνω - κάτω στην ΕΠΣ Λέσβου, με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο Κυριάκο Πετρέλλη να παραιτείται σήμερα, επικαλούμενος σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για "αθέτηση των συμφωνηθέντων κατά τις ψηφοφορίες τόσο για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ, όσο και την κατανομή των αξιωμάτων", επισημαίνοντας πως "κάποιοι λειτούργησαν είτε προσωπικά, είτε εκδικητικά προς συναδέλφους". Κατηγορώντας του μάλιστα πως "ίσως έστελναν μήνυμα υπακοής στις ορέξεις τους."

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, κρίθηκε παράνομη η μη συμμετοχή στις εκλογές με δικαίωμα ψήφου των ομάδων που δεν διαθέτουν την αθλητική αναγνώριση, με αποτέλεσμα ο Κυριάκος Πετρέλλης να επικαλείται νέες εκλογές στην ΕΠΣΛ με τη συμμετοχή 44 σωματείων και όχι 8 όπως πριν από λίγες ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κυριάκου Πετρέλλη:

"Προς Σωματεία Δυνάμεως ΕΠΣ Λέσβου

Αγαπητοί συνάδελφοι του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Λέσβου, φίλοι παράγοντες όλων των σωματείων της ΕΠΣ Λέσβου.

Αποδέχτηκα με χαρά την ιδιαίτερα τιμητική για εμένα ενωτική πρόταση του απερχόμενου προέδρου της ΕΠΣΛ και των 8 (οκτώ) σωματείων με δικαίωμα ψήφου για την ανάληψη της Προεδρίας του Δ.Σ.

Πίστευα ότι μέσα στη δύσκολη και περίεργη συγκυρία, όλοι μαζί θα μπορούσαμε να προσφέρουμε στα σωματεία της Λέσβου. Συζήτησα με όλους και συμφωνήσαμε στις λεπτομέρειες. Όλα έδειχναν ότι προχωρούν χωρίς προβλήματα.

Δυστυχώς όμως κατά τις ψηφοφορίες τόσο για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ, όσο και την κατανομή των αξιωμάτων, κάποιοι αθέτησαν τα συμφωνηθέντα λειτουργώντας είτε προσωπικά, είτε εκδικητικά προς συναδέλφους. Φάνηκε πολύ νωρίς δυστυχώς, ότι ίσως έστελναν μήνυμα υπακοής στις ορέξεις τους.

Αγαπητοί φίλοι,

α) Δεν έχω καμία διάθεση να υπηρετήσω προσωπικά συμφέροντα

β) Όπως μάθαμε τώρα, σε νέα πιθανή Εκλογική Γενική Συνέλευση θα έχουν δικαίωμα ψήφου όλα τα ενεργά σωματεία (44) της Ένωσης μας. Για να εκπροσωπηθεί λοιπόν το σύνολο των σωματείων και το καλό του Λεσβιακού - Λημνιακού Ποδοσφαίρου :

Υποβάλλω την παραίτηση μου από την θέση του Προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου και καλώ :

α) Τους συναδέλφους να προκηρύξουν νέες αρχαιρεσίες για πρόεδρο και μέλη Δ.Σ, ώστε να ψηφίσουν όλα τα σωματεία και να εκλεγεί αντιπροσωπευτικό ΔΣ που θα εκπροσωπεί όλα τα σωματεία.

β) ΟΛΑ τα σωματεία της ΕΠΣΛ να αναλάβουν πρωτοβουλία διεκδικώντας τα δικαιώματά τους .

Ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση που δημιουργώ προσωρινά ο στόχος όμως είναι μια δίκαιη οριστική και βιώσιμη λύση.

Με αγωνιστικούς Χαιρετισμούς

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΕΤΡΕΛΛΗΣ"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey