Αγχωτικές προκρίσεις για Αετό και Αιγέα

27/10/2021 - 17:37 Τελευταία τροποποίηση στις 27/10/2021 - 18:38

Γκολ και θέαμα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θεατές των δύο σημερινών αναμετρήσεων της Β φάσης του κυπέλλου Λέσβου, με τον Αετό και τον Αιγέα να παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση με ανατροπή 2-4 και 6-4 αντίστοιχα.

Στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής ο Αετός έπεσε πάνω σε μια αρκετά μαχητική Προοδευτική, όμως με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μιχαλάκη ο οποίος σημείωσε χατ τρικ πήρε αυτό που ήθελε. Ο Μιχαλάκης άνοιξε το σκορ στο μισάωρο, ομως οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα με γκολ του Κοκκινέλλη, με το 1-1 να είναι σκορ ημιχρόνου. Στο 46' ο Πάντας έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, όμως ο Μιχαλάκης στο 54' χτύπησε ξανά για την ομάδα των Λουτρών, η οποία πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 72' έπειτα από την εξαιρετική απ'ευθείας εκτέλεση φάουλ του Σεφουλάϊ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Μιχαλάκης ανατράπηκε εντός περιοχής και απο τα 11 βήματα κλείδωσε την πρόκριση για τους φιλοξενούμενους πετυχαίνοντας το τελικό 2-4.

Στο "Μιχαλέλλειο" γήπεδο, Αιγέας και Αλκιβιάδης αποζημίωσαν στο απόλυτο τους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι πετυχαίνοντας συνολικά δέκα γκολ. Στο 35' ο Σταυρινός άνοιξε το σκορ για τον Αλκιβιάδη, στο 40' ο Μερτζάνης έκανε το 1-1, δύο λεπτά μετά ο Χατζηβαγιάνης πέτυχε το 1-2, ομως ο Καραμπέτσος πριν την λήξη του ημιχρόνου έφερε το ματς στο 2-2. Στην επανάληψη, ο Σιμόνι στο 57' έβαλε ξανά σε θέση οδηγού την φιλοξενούμενη ομάδα και ο Χατζηβαγιάνης δύο λεπτά αργότερα άνοιξε την ψαλίδα του σκορ στο 2-4. Οι γηπεδούχοι από κει και μετά ξεκίνησαν αντεπίθεση διαρκείας, μειώνοντας αρχικά στο 65ο λεπτό με τον Κλούρα σε 3-4, ο Αγκόλι στο 75' ισοφάρισε 4-4, ο Κλούρας πάλι στο 82' έκανε την ανατροπή 5-4 και ο Πρωτούλης στο 88' σημείωσε το τελικό 6-4, ενώ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Παράσχου Πρωτούλη.

Τέλος, να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη των δύο αναμετρήσεων, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey