Κυπελλούχος Νομού Λέσβου ο Αετός Λουτρών

30/04/2022 - 19:41 Τελευταία τροποποίηση στις 30/04/2022 - 21:06

Κυπελλούχος Νομού Λέσβου αναδείχθηκε ο Αετός Λουτρών κερδίζοντας 2-4 στον τελικό στο γήπεδο Μύρινας τον κυπελλούχο Λήμνου Ηρακλή Ατσικής.

Ο Αετός δεν πάτησε καλά στον αγωνιστικό χώρο το πρώτο μισάωρο και το πλήρωσε μένοντας πίσω στο σκορ με ανατροπή του Ηρακλή 2-1, ωστόσο στη συνέχεια ανέβασε στροφές εκμεταλλευόμενος και την κούραση των γηπεδούχων κατακτώντας τη νίκη και το τρόπαιο κάνοντας και επίσημα ντάμπλ.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα της Μυτιλήνης με τον Λαμπράκη στο 8ο λεπτό με σουτ έξω από την περιοχή να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του, όμως o Τσαλίκης μέσα σε δύο λεπτά κατάφερε να ισοφαρίσει για τον Ηρακλή με πλασε εντός περιοχής έπειτα από ασίστ του Μανουσάκη. Η αμυντική γραμμή του Αετού συνέχισε να κάνει εύκολα λάθη και το πλήρωσε με τον Κουδουνά στο 16' με σουτ να κάνει ολική ανατροπή αφού η μπάλα πρώτα κόντραρε σε πόδια αμυντικών.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες απείλησαν με κάποια μακρινά σουτ, με τον Τσομπανέλλη στο 29' με ωραία γυριστή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Λαμπράκη που ήταν από τους διακριθέντες του γηπέδου να κάνει το 2-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Η πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου ημιχρόνου ηταν στο 46' με το σουτ του Βασίλη Κρίκη να καταλήγει στην αγκαλιά του Καμπερ. Τρία λεπτά αργότερα ο Αετός διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε βάρος του Μιχαλάκη με τον Μποντάκη να δείχνει τη συνέχεια του παιχνιδιού και λιγο αργότερα ο Τοπάλι αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του από πλάγια σέρβιρε στον Λαμπρακη ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε με άδειο τέρμα να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στους Λουτραγώτες.

Στο 61' ο Χρυσάφης αποχώρησε τραυματίας με τον Καλαφάτη να παίρνει την θέση του, στο 75' ο Μιχαλάκης απείλησε ξανά και ο Σεφουλάϊ στο 81' με ψιλοκρεμαστό σουτ μετά απο λάθος της άμυνας καθάρισε την νίκη διαμορφώνοντας το τελικό 2-4, ενώ η τελευταία ευκαιρία του αγώνα ανήκει στους γηπεδούχους με τον Τρποβσκι στο 89' να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Δυο καλές ευκαιρίες μετα το γκολ του Σεφουλάϊ είχε και ο Αλαγιάννης.

Πλέον ο νταμπλούχος Αετός μετά και την κατάκτηση του τελευταίου τίτλου στρέφει την προσοχή του στην έναρξη την επόμενη Κυριακή των μπαράζ ανόδου για την Γ Εθνική.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Ψυρούκης): Ράπτης, ,Κριάρης, Κουφιδακης(68' Θανάς),Τζάτζαλος, Ζαρούδης, Κρίκης Φ, Κρίκης Δ., Τσαλίκης, Κρίκης Β., Μανουσάκης(86Μελισσος)', Κουδουνάς(74'Τρποβσκι)

Αετός(Διονυσάτος): Κάμπερ, Τοπάλι, Διμπαμπής, Πετρουζέλλης, Λαμπράκης(70'Αλαγιάνης, Κριπιντίρης , Τσομπανέλλης, Παλαμουτσής, Σεφουλαι(81'Καδής), Μιχαλάκης, Χρυσάφης(60'Καλαφάτης)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey