Τσέκαραν τα εισιτήρια Αετός, Όλυμπος και Φίλια

25/01/2023 - 16:54 Τελευταία τροποποίηση στις 25/01/2023 - 17:18

Φωτογραφία από τον αγώνα Αετός Λουτρών-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής

Το εισιτήριο στα ημιτελικά του κυπέλλου Λέσβου τσέκαραν ο Αετός, ο Όλυμπος και η Φίλια. Ο Αετός νίκησε στο ντέρμπι τον Διαγόρα 3-2, η Φίλια 4-2 τον Ελύτη και ο Όλυμπος 2-3 τον Παλλεσβιακό.

Ωραίο θέαμα και πανέμορφα γκολ από τις δύο ομάδες στο γήπεδο Λουτρών με τους γηπεδούχους να παίρνουν την πρόκριση κόντρα στον Διαγόρα. Το 1-0 έγινε με σουτ στην κίνηση από τον Βλαστέλλη στο 21', όμως στο 35' ο Τριλιανός βγήκε τετ α τετ και δεν αστόχησε ισοφαρίζοντας 1-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μιχαλάκης με άπιαστο σουτ έστειλε τη μπάλα στο "παραθυράκι" δίνοντας ξανά το προβάδισμα στην ομάδα των Λουτρών. Ο Βλαστέλλης στο 66' έφυγε στην αντεπίθεση και σημείωσε το 3-1 και πέντε λεπτά αργότερα ο Πάντας μέσα από την μικρή περιοχή μείωσε για το τελικό 3-2.

Στη Φίλια η τοπική ομάδα με ανατροπή λύγισε τον Οδυσσέα Ελύτη 4-2. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Κουρής έκανε το 0-1, όμως στο 15' ο Γιώργος Μαλακός σκόραρε για τη Φίλια. Ο Καλουτζής στο 38' έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, όμως ο Νικόλοβ δύο λεπτά μετά έφερε ξανά το ματς στα ίσια, ενώ ό ίδιος παίκτης στο 56' έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Ο Γρούβας διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Δύσκολα έβαλε ο Παλλεσβιακός στον Όλυμπο, ο οποίος πήρε τελικά την νίκη-πρόκριση στις καθυστερήσεις. Το 0-1 έγινε από τον Ξυνό στο 32' με σουτ και με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Γιαννής ισοφάρισε για την ομάδα του Παλλεσβιακού. Ο Μουραντίδης στο 67' έκανε το 2-1, όμως ο Όλυμπος βρήκε την απάντηση στο 78' με τον Χρυσάφη και στο 91' ο Σταμογιώργος έκανε το 2-3. Ο Όλυμπος στο πρώτο μέρος είχε δοκάρι με τον Πετρουζέλλη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey