Στην Εθνική ο Βούρος, παίζει με Σερβία!

14/11/2010 - 22:58

Στο Κιλκίς βρίσκεται ο Πραξιτέλης Βούρος, αφού κατάφερε να πείσει το τεχνικό δίδυμο των ομοσπονδιακών τεχνικών Παχατουρίδη-Μολακίδη και κέρδισε με το σπαθί του και φυσικά το πλούσιο ταλέντο του, μία θέση στην 20άδα που θα αγωνιστεί στο φιλικό με τη Σερβία την ερχόμενη Τρίτη!

Ο ποδοσφαιριστής του Αιολικού, στην πρώτη δοκιμή που έγινε πριν από λίγες μέρες, είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στον κ. Παχατουρίδη, ο οποίος τον συμπεριέλαβε ανάμεσα στους 20 καλύτερους παίκτες που επιλέχθηκαν από όλη την Ελλάδα, και  στο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που θα δώσει στο Κιλκίς, η Εθνική μας κόντρα στην Εθνική Σερβίας, ο Βούρος θα πάρει το βάπτισμα του πυρός, φορώντας το εθνόσημο στο στήθος.
«Δεν έχω άγχος και θα προσπαθήσω και τώρα να κάνω το καθήκον μου και να ικανοποιήσω τον κ. Παχατουρίδη που με κάλεσε στην ομάδα», δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένος και χαρούμενος, ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός.
Ο Βούρος πριν από λίγες μέρες, είχε κληθεί μαζί με άλλους δύο Λέσβιους παίκτες, το Νίκο Καλαϊτζίδη από τον Αίαντα και το Γιάννη Πρωτούλη από τον Αιγέα, στην πρώτη προεπιλογή παικτών, με τους δύο να μην περνούν τη δοκιμασία και το Βούρο να παραμένει στο τιμ της ομάδας μας. Αν ο μικρός τα πάει και τώρα καλά και πείσει με τον απόδοση του, τότε σίγουρα γι’ αυτόν, η θέση θα είναι κλεισμένη στην Εθνική, για τα ευρωπαϊκά επίσημα παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα στη διοργάνωση στην οποία συμμετέχει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey