Συνέχεια στο όνειρο για τον "Πράξι"...

19/11/2010 - 18:05 Τελευταία τροποποίηση στις 19/11/2010 - 18:31

Ο Πραξιτέλης Βούρος, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής από τη Λέσβο, αγωνίστηκε την Πέμπτη και στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας παίδων, απέναντι στη Σερβία, που έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2. Ο Ομοπσονδιακός τεχνικός Θοδωρής Παχατουρίδης μπορεί να μην ξεκίνησε βασικό τον νεαρό παίκτη του Αιολικού, ωστόσο γρήγορα-γρήγορα τον πέρασε αλλαγή στο 20ο λεπτό, στη θέση του Ναυπλιώτη.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Χέρσου στο Κιλκίς. Τα τέρματα για την Ελλάδα πέτυχαν οι Γκουντρουμπής (25' πεν.) και Τεπελίδης (52').

Εθνική Παίδων:  Δωριάδης, Μπαντούνας, Βλάχος, Βόσδου (41' Σωτηράκος), Ναυπλιώτης (20' Πραξιτέλης Βούρος), Μπουρδούβαλης (54' Κοβάτσης), Ταουσιάνης (41' Καραμπάς), Παπαδόπουλος  (41' Τεπελίδης), Τσιντσάρης (41' Πόποβιτς), Γκουντρουμπής (71' Πασχάλης), Μαρκάκης (41' Βέργος)
Εν τω μεταξύ, η UEFA ανακοίνωσε πως την Τρίτη 30 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της ενδιάμεσης φάσης (Elite Round) του EURO 2011 στις ηλικίες κάτω των 17 ετών. Την πρόκριση έχει πάρει και η Ελλάδα, που ελπίζει σε μια καλή κλήρωση, ώστε να συνεχίσει μέχρι την τελική 8άδα. Η Εθνική ομάδα των παίδων είχε βρεθεί στον 1ο προκριματικό όμιλο, παίρνοντας την πρόκριση από τον όμιλο με αντιπάλους την Κροατία, τη Βουλγαρία και το Ισραήλ, συγκεντρώνοντας 7 βαθμούς σε 3 ματς. Πλέον οι παίδες της Ελλάδας, ενδεχομένως και με τη συμμετοχή του Πραξιτέλη Βούρου στην αποστολή, βλέπουν ακόμα πιο… μακριά, ελπίζοντας πως θα προκριθούν και στην επόμενη ενδιάμεση φάση, ώστε να βρεθούν στις 8 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, στα τελικά του Euro 2011, το προσεχές καλοκαίρι στη Σερβία.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey