Άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς...

22/12/2010 - 17:35 Τελευταία τροποποίηση στις 23/12/2010 - 08:42

Στο Γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, Ατρόμητος και Αστέρας Νίκης χάρισαν όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο και παρακολούθησαν το πρώτο ματς του δεύτερου ημιτελικού για το Κύπελλο Λέσβου. Το τελικό σκορ 2-2 κρίνεται μάλλον δίκαιο, βάσει και της εικόνας των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, αφήνοντας σαφέστατα πικραμένους τους ανθρώπους του Αστέρα Νίκης που προηγήθηκαν με 0-2, αλλά δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη χαρά της νίκης.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα, αν και είχε αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, με την μπάλα να πηγαίνει "πάνω-κάτω" σε ένα ματς με γρήγορο τέμπο, δεν επεφύλασσε γκολ για τις δύο ομάδες, που "κόλλησαν" στο 0-0 στα πρώτα 45 λεπτά. Στην επανάληψη όμως, άνοιξαν... οι ουρανοί και το τελικό 2-2 αποζημίωσε τους φιλάθλους. Ο Αστέρας Νίκης ήταν εκείνος που προηγήθηκε στο σκορ και μάλιστα με 0-2, χάρη στα τέρματα που σημείωσε ο Κουκέλλης στο 48ο και στο 67ο λεπτό. Ο Ατρόμητος αφυπνίστηκε και με αντεπίθεση διαρκείας, κατάφερε αρχικά να μειώσει σε 1-2 με γκολ του Μάκη Λύγκου, στη συνέχεια είχε δοκάρι με τον Παπαδόπουλο και τελικά έφτασε στην ισοφάριση λίγο πριν τη συμπλήρωση 90 λεπτών αγώνα με καταπληκτικό γκολ και του Γρηγόρη Χριστοδοϋλου.

To 2-2 άφησε ανοικτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς, που θα διεξαχθεί στο Γήπεδο "Γεώργιος Σκούφος" στις 3 Iανουαρίου (14:15).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey