Τρία στα τρία οι παίδες

07/01/2011 - 23:16

Την τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς πέτυχε η Μικτή Λέσβου στην κατηγορία των παίδων, στη Β' Φάση του Ενωσιακού Πρωταθλήματος που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Ρόδο, επικρατώντας της Μικτής Κυκλάδων με το ευρύ 6-0. Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι Λαμπράκης (2), Σοφιάνης (2), Σαλταμάρας και Μητσέλλης.

Η σύνθεση της Μικτής παίδων: Βαλσάμης, Κακογιάννης, Παπαγιάννης, Σαλταμάρας, Πιπεράς, Μιχαλακέλλης, Γιακαλής, Λαμπράκης (58' Παπαδόπουλος), Μητσέλλης (37' Κάλφας), Σοφιάνης (40' Χατζηγιοβάννης)

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Μικτή Χίου επικράτησε άνετα της Μικτής Σάμου με σκορ 4-0.

Στους νέους, η Μικτή Λέσβου δεν τα κατάφερε απέναντι στην αντίστοιχη Μικτή των Κυκλάδων, γνωρίζοντας την ήττα με 0-1, παρά το γεγονός πως ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, χάνοντας πολλές ευκαιρίες με τους Ευαγγέλου, Καλαϊτζίδη, Σαμπάνη, Μουφλουζέλλη, Βούρο και Κροτσίδα! Στο άλλο ματς της ημέρας, η Χίος κέρδισε τη Σάμο με σκορ 3-1.

Η σύνθεση της Μιτκής νέων: Νησιώτης, Γιαμουγιάννης, Λασκαρίδης, Σαμπάνης, Στεφάνογλου (65' Γιούκαρης), Βούρος, Δουβαλέτας, Πρωτούλης, Ταλιάνης (46' Κροτσίδας), Ευαγγέλου, Καλαϊτζίδης

Με την επιστροφή των ποδοσφαιριστών στο ξενοδοχείο, οι συνοδοί της αποστολής είχαν ετοιμάσει μια μικρή γιορτή για τους τρεις εορτάζοντες Γιάννηδες, τους Βαλσάμη, Πρωτούλη και Ευαγγέλου, αλλά και τον Σαβέλλη που είχε γενέθλια, στους οποίους άπαντες ευχήθηκαν τα καλύτερα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey