Κάτι δε δουλεύει σωστά στην ΕΠΣΛ...

10/01/2011 - 13:02 Τελευταία τροποποίηση στις 10/01/2011 - 15:34

Η διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής των τοπικών πρωταθλημάτων μέσα στο 2011, επεφύλασσε δυσάρεστες εκπλήξεις στις ομάδες, για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί τον τελευταίο καιρό η ΕΠΣ Λέσβου. Αν και ο Πρόεδρος Σταύρος Ψαρρόπουλος, σε δηλώσεις του προ ημερών στα τοπικά Μέσα, είχε προαναγγείλει αλλαγές μέσα στην Ένωση Ποδοσφαρικών Σωματείων Λέσβου, μέχρι σήμερα δεν έχει παρατηρηθεί καμία διαφοροποίηση, με αποτέλεσμα να βγαίνει προς τα έξω άσχημη εικόνα. 

Το Σαββατοκύριακο, τα περισσότερα παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν χωρίς παρατηρητή αγώνα, γεγονός που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση, ενώ για μια ακόμα φορά, σε πολλά ματς οι διαιτητικές τριάδες έγιναν... δυάδες. Παράλληλα, γιατρός δεν υπήρχε ούτε για δείγμα, ενώ μέσα σε όλα αυτά, η ΕΠΣΛ χρεώνεται και το ότι δεν ενημέρωσε εγκαίρως κάποιες ομάδες για τις τροποποιήσεις του αγωνιστικού προγράμματος, αφού η 12η Αγωνιστική της Β' Κατηγορίας πραγματοποιήθηκε... λειψή.

Συγκεκριμένα, δύο ματς, αυτά ανάμεσα σε Αναγέννηση Αγιάσου-Ποσειδώνα Περάματος και Ανδρονικά Παρακοίλων-Βασιλικών, δε διεξήχθησαν. Οι φιλοξενούμενες ομάδες δηλώνουν, πως δε γνώριζαν την ακριβή ώρα έναρξης των αγώνων τους, αφου δεν ενημερώθηκαν από τη διοργανώτρια αρχή. Ωστόσο, τόσο η Αναγέννηση Αγιάσου όσο και ο Ανδρονικάς, ως γηπεδούχοι, μαζί με τους διαιτητές που είχαν οριστεί σε αυτά τα δύο παιχνίδια, βρέθηκαν στα γήπεδα του Ίππείου και των Παρακοίλων, αντίστοιχα, την προκαθορισμένη ώρα έναρξης. Η τύχη των αγώνων θα αποφασιστεί από την ΕΠΣΛ, χωρίς να αποκλείεται πάντως να αναλάβει στο ακέραιο την ευθύνη...

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey