Σε νέα γραφεία η ΕΠΣ Λέσβου

12/01/2011 - 12:57

Σημαντικές αλλαγές θα γίνουν στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου με τον ερχομό του νέου χρόνου και αυτές θα έχουν να κάνουν με τη λειτουργία της ΕΠΣΛ, που θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές σε πρόσωπα στις επιτροπές, καθώς και τη μετεγκατάστασή της σε νέα σύγχρονα γραφεία, τα οποία έχουν εντοπιστεί και απέχουν λίγα μέτρα από τα σημερινά.

Μετά λοιπόν από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, αποφασίστηκε τα σημερινά γραφεία να μεταφερθούν σε άλλο κτίριο, αφού το σημερινό στο οποίο στεγάζεται η Ένωση, είναι μικρό για τις ανάγκες της. Πρόκειται για ένα μεγαλύτερο οίκημα με ευρύχωρους χώρους, που θα στεγάσει και το γυμναστήριο που θα λειτουργήσει στον ίδιο χώρο και θα προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες σε ομάδες και αθλητές που θα θελήσουν να το χρησιμοποιήσουν.

Πολλές αλλαγές
Οι διαδικασίες για την ετοιμασία των νέων γραφείων, έχουν αρχίσει και σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει η μετεγκατάσταση τους. Ο νέος όμως χρόνος που ήρθε, φέρνει και ανακατατάξεις στις επιτροπές με αλλαγή προσώπων καθώς και στον τρόπο λειτουργίας αυτών. Είναι φανερό ότι ο Πρόεδρος της Ένωσης, κ. Σταύρος Ψαρρόπουλος, δεν είναι μέχρι στιγμής ικανοποιημένος από τη λειτουργία κάποιων επιτροπών, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του. Μάλιστα με τον τρόπο αυτό, ο Σταύρος Ψαρρόπουλος θέλει να βελτιώσει την υπάρχουσα κατάσταση ώστε αυτές να γίνουν πιο παραγωγικές, για να μην υπάρχουν παράπονα από τα σωματεία.

Οι αλλαγές θα αρχίσουν να γίνονται σταδιακά ώστε σύντομα να έχουν ανακοινωθεί και τα ονόματα αυτών που θα τις στελεχώσουν. Ακόμη στην ΕΠΣΛ θα ενεργοποιηθεί και η ιστοσελίδα της (www.epsl.gr) η οποία έχει φτιαχτεί εδώ και καιρό, αλλά παρέμενε ανενεργή. Στην ιστοσελίδα θα δημοσιοποιούνται όλες οι αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου, οι ποινές της πειθαρχικής επιτροπής και των υπολοίπων επιτροπών. Ο Σταύρος Ψαρρόπουλος μιλώντας για όλα αυτά που θα γίνουν, τόνισε: «Προσπαθούμε να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα μπορούμε, για να εξυπηρετήσουμε τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές. Το γυμναστήριο το οποίο θα λειτουργήσει, θα είναι αποκλειστικά και μόνο για ποδοσφαιριστές ομάδων που θα γυμνάζονται δωρεάν. Όσο για τα νέα μας γραφεία, αυτό έπρεπε να γίνει καθώς ο σημερινός χώρος ήταν πολύ μικρός, για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες μας. Τέλος, θα υπάρξουν και αλλαγές σε κάποιες επιτροπές ώστε αυτές να λειτουργήσουν καλύτερα», κατέληξε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ, ο οποίος ευχήθηκε σε όλο τον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο, καλή χρονιά και χρόνια πολλά.

Πηγή: www.emprosnet.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey