Σύλλογος Παλαιμάχων Λέσβου!

13/01/2011 - 16:40 Τελευταία τροποποίηση στις 13/01/2011 - 16:46

Όπως σας είχε αποκαλύψει το sportlesvos.gr πριν από τις γιορτές, σχετικά με την ίδρυση Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Λέσβου, το όνειρο δεκάδων πρώην άσσων της στρογγυλής θεάς, έγινε πραγματικότητα.

Με σχετική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Μυτιλήνης, ιδρύθηκε ο συγκεκριμένος σύλλογος, επικεφαλής της ιδέας για τη δημιουργία του οποίου, είναι ο Λάκης Μέγας, ο Παναγιώτης Πιττός και ο Γιώργος Σπάρταλης, παλαιμάχοι όλοι του Αιολικού.


Σκοποί του συλλόγου όπως μας ενημερώνει ο νεοϊδρυθείς σύλλογος, είναι η ανάπτυξη στενότερων δεσμών φιλίας και αλληλεγγύης μεταξύ των μελών, η γνωριμία και συνεργασία με άλλους συλλόγους παλαιμάχων και η προώθηση επιλογών που θα δημιουργήσουν και θα διατηρήσουν τις βάσεις μιας σωστής επαφής της νεολαίας με τον αθλητισμό και ειδικότερο με το ποδόσφαιρο. Για να δηλώσει συμμετοχή ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να συμπληρώσει μία σχετική αίτηση και εδώ να σημειωθεί ότι δεκτοί στο σύλλογο γίνονται παλαίμαχοι από όλο το νησί. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για αυτό το σκοπό, είναι τα 693-2580502, 693-6984186 και 6973371914.


Στις 11-1-2011 τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου, συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του δημοτικού σταδίου Μυτιλήνης και πραγματοποίησαν την 1η  Γενική Συνέλευση με κύριο θέμα την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου. Το Δ.Σ που ορίστηκε είναι το εξής:


Πρόεδρος: Πιιτός Παναγιώτης
Αντιπρόεδρος: Σπάρταλης Γεώργιος
Γεν. Γραμματέας: Μέγας Φραγκούλης
Ειδικός Γραμματέας: Κουκουνιάς Δημήτριος
Υπεύθυνων Δημοσίων Σχέσεων: Κουκούλας Γεώργιος
Ταμίας: Βαλαβάνης Νικόλαος
Μέλη: Παπαλόπουλος Θεόδωρος, Φωταρέλλης Δημήτριος
Γενικός Αρχηγός: Λάσκαρης Βασίλειος
Υπεύθυνος υλικού: Αμπελικιώτης Γεώργιος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey