Διήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο για Απόλλωνα και ΠΑΧ

15/05/2018 - 14:28

Ένα γεμάτο και απολαυστικό ποδοσφαιρικό σαββατοκύριακο (12-13/5) βίωσαν μικροί και μεγάλοι στην οικογένεια του Απόλλωνα Βουναρακίου, στη διάρκεια της αναπτυξιακής συνάντησης με την Ποδοσφαιρική Ακαδημία Χίου.

Περίπου 190 άτομα, παιδιά – προπονητές και γονείς βρέθηκαν στη Μυτιλήνη  σε μια πολύ οργανωμένη αποστολή για φιλικές συναντήσεις που διεξήχθησαν στο Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής επί δύο ημέρες. Το τουρνουά περιελάμβανε πλήθος αγώνων και εκατοντάδες παιδιά ηλικίας από 5 έως 13 ετών γέμισαν την αθλητική εγκατάσταση με φωνές και χαμογελαστά πρόσωπα, διασκεδάζοντας και παίζοντας ποδόσφαιρο μέσα σε απόλυτο κλίμα ευγενούς άμιλλας, τιμώντας παράλληλα το «ευ αγωνίζεσθαι».

Στο ίδιο κλίμα και οι γονείς των παιδιών, που παρακολούθησαν ως φίλαθλοι από την κερκίδα, καμαρώνοντας και ενθαρρύνοντας κάθε παιδί στην προσπάθεια του, χειροκροτώντας στο τέλος και τις δύο ομάδες που συμμετείχαν σε ένα συνεχές ποδοσφαιρικό 5ώρο για δύο ημέρες.

Σε ανακοίνωσή του, ο Απόλλων Βουναρακίου σημειώνει: «Ευχαριστούμε καταρχήν την Ποδοσφαιρική Ακαδημία της Χίου για την επιλογή και τη θέληση της να έρθει στο νησί μας και να αγωνιστεί με την δική μας Ακαδημία, θεωρώντας από την πλευρά μας άκρως τιμητική την πρόσκληση αυτή.

Πιστεύουμε να ανταποδώσαμε -όσο μπορέσαμε- την εμπιστοσύνη των ιθυνόντων της ομάδας της Χίου με τη φιλότιμη προσπάθεια μας και ελπίζουμε η συνεύρεση μας αυτή να εξελιχθεί σε μια όμορφη μελλοντική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Επιβάλλεται να εξάρουμε την πολύ καλή συμπεριφορά, την οργάνωση, την πειθαρχία καθώς και την πολύ καλή αγωνιστική παρουσία όλων των τμημάτων της Π.Α.Χ. μετά των προπονητών τους, καθώς και του φιλάθλου κοινού της Χίου που κατέκλυσε το γήπεδο Θερμής, δείχνοντας να απολαμβάνει απόλυτα την όλη διαδικασία των αγώνων, χειροκροτώντας όλα τα συμμετέχοντα παιδιά και των δύο ομάδων. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς την Ε.Π.Σ. Λέσβου και ειδικά στον Πρόεδρο αυτής κ. Σταύρο Ψαρρόπουλο για την παραχώρηση του Ενωσιακού Γηπέδου Θερμής, αλλά και προς την Επιτροπή Υποδομών και στον Πρόεδρο αυτής κ. Γεώργιο Ψάνη, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του τους αγώνες μας, διευκολύνοντας την ομάδα μας σχετικά με την μετάθεση του αγώνα τζούνιορ μας το Σάββατο (12/5).

Επίσης να ευχαριστήσουμε την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΛ και τους κυρίους Νικόλαο Χρόνη και Ευστράτιο Παπουτσέλλη για την παραχώρηση των δύο διαιτητών του τουρνουά μας (Ι. Βασιλακάκης Ι. και Θ. Βόικος), οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα για την ομαλή και άρτια διεξαγωγή των αγώνων, βγάζοντας εις πέρας το πολύωρο και απαιτητικό πρόγραμμα των συνεχόμενων αγώνων με άξιο βοηθό και συμπαραστάτη αυτών τον βετεράνο διαιτητή κ. Παράσχο Βασιλακάκη.

Παρομοίως να ευχαριστήσουμε την γιατρό του τουρνουά μας κ. Εύη Μπέλλου για τις υπηρεσίες που προσέφερε και τις δύο ήμερες των αγώνων και τον κ. Χρήστο Σταυρέλη -επίσης γιατρό- για την εθελοντική του παρουσία σε αρκετούς αγώνες του τουρνουά.

Τέλος ένα τεράστιο μπράβο σε όλα τα δικά μας παιδιά, τα Απολλωνάκια μας, για την παρουσία, την προσπάθεια και την απόδοση τους σε ένα δύσκολο και απαιτητικό διήμερο συνεχών αγώνων, αλλά και για το αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν για άλλη μια φορά εντός κι εκτός γηπέδων.

Και βεβαίως να ευχαριστήσουμε δημόσια και όλους τους γονείς-κηδεμόνες των παιδιών μας, που ανταποκρίθηκαν στο έπακρο στην πρόσκληση μας και ήταν πάντα πρόθυμοι να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, σεβόμενοι απόλυτα την ομάδα μας και την φιλοξενούμενη ομάδα της Π.Α.Χ., δείχνοντας ταυτόχρονα και στην εξέδρα και το αντίστοιχο φιλόξενο πνεύμα που διακατέχει το σύλλογο μας.

Εις το επανιδείν φίλοι μας Χιώτες!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey