Ώρα τελικού στους νέους!

25/05/2018 - 11:36

Το τελευταίο ματς της χρονιάς θα διεξαχθεί το Σάββατο στο πρωτάθλημα νέων της ΕΠΣ Λέσβου. Ο τελικός μεταξύ Αρίωνα Μήθυμνας και Οδυσσέα Ελύτη θα κρίνει τον πρωταθλητή, σε μια διοργάνωση βέβαια που σκοπό την ανάπτυξη του αθλήματος μέσα από τις υποδομές, λίγο πριν μπουν οι παίκτες αυτοί ως πολύτιμα μέλη στις ανδρικές ομάδες των συλλόγων τους. Κάποιοι εξ' αυτών μάλιστα έχουν ήδη πάρει το χρίσμα κι αυτό αναμφίβολα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία.

Ο τελικός του πρωταθλήματος νέων θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο «Κώστας Κεντέρης» της Καλλονής, με ώρα έναρξης της σέντρας στις 18:30. Ο Αρίων Μήθυμνας αποτελεί μια ιδιαίτερα σταθερή ομάδα καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, οδηγώντας την κούρσα στην κανονική διάρκεια, όμως και Οδυσσέας Ελύτης διαθέτει την εμπειρία για να προσθέσει στη συλλογή του έναν ακόμα τίτλο. Διαιτητές ορίστηκαν οι Βουρανής, Μέστρος, Ψύλλος και παρατηρητές οι Σταυρινός - Σταθάκης.

Σε κάθε περίπτωση ευχή όλων είναι να διεξαχθεί ο τελικός δίχως παράπονα και γκρίνιες, οι οποίες σημάδεψαν και τον τελικό στους παίδες. Ας κατανοήσουν όλοι, διοικήσεις, προπονητές, παίκτες, γονείς, αλλά και απλοί φίλαθλοι ότι το συγκεκριμένο ματς δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται ως πόλεμος. Διαφορετικά χαμένο θα βγει το ίδιο το λεσβιακό ποδόσφαιρο. Με σύνεση λοιπόν, χωρίς υπερβολικές αντιδράσεις και ας θυμάται ο καθένας που θα βρεθεί στο «Κώστας Κεντέρης» ότι ο τελικός διεξάγεται μεταξύ παιδιών και φυσικά στο ποδόσφαιρο υπάρχει πάντα η νίκη, αλλά και η ήττα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey