Κάλεσμα της ΕΠΣΛ για δημιουργία γυναικείας ομάδας!

13/06/2018 - 13:11

Ο Σταύρος Ψαρρόπουλος είναι αποφασισμένος να καινοτομήσει τη νέα χρονιά και σε συνδυασμό με το άνοιγμα που κάνει η ΕΠΟ προς όλες τις ποδοσφαιρικές Ενώσεις της χώρας, ετοιμάζεται να δημιουργήσει γυναικεία ομάδα που θα εκπροσωπήσει το Νομό Λέσβου στην αντίστοιχη Γ' Εθνική.

Στην ΕΠΣΛ, τις επόμενες ημέρες ή ακόμα και ώρες, θα απευθύνουν κάλεσμα γένους... θηλυκού για τη δημιουργία της ομάδας που θα στηθεί από το μηδέν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «SL» η πρώτη σκέψη αφορά τη συνεργασία με έναν «ανενεργό» σύλλογο, ο οποίος θα παραχωρήσει τη σφραγίδα για να λάβει το τμήμα αθλητική υπόσταση. Τον πρώτο χρόνο η λειτουργία της γυναικείας αυτής ομάδας θα γίνει υπό την εποπτεία της ΕΠΣ Λέσβου, ενώ τα έξοδα συμμετοχής της στη Γ' Εθνική θα τα επωμιστεί -όπως σε όλες τις Ενώσεις- η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα γίνουν συζητήσεις, ανάλογα και με την εποτυχία του εγχειρήματος, για τη διάδοχη κατάσταση στο γυναικείο τμήμα χωρίς να αποκλείεται να συνεχιστεί η εποπτεία της ΕΠΣΛ και του χρόνου.

Σε κάθε περίπτωση, όσα κορίτσια ή και γυναίκες επιθυμούν να αγωνιστούν στη γυναικεία ομάδα που θα εκπροσωπήσει την ΕΠΣ Λέσβου στην αντίστοιχη Γ' Εθνική, θα κληθούν πολύ σύντομα από την Ένωση να παραυρεθούν σε κάποιο γήπεδο, όπου θα χρειαστεί να λάβουν μέρος σε κάποιες προπονήσεις. Με την ελπίδα ότι θα προκύψει ενδιαφέρον και το ρόστερ θα μπορέσει να γεμίσει από ταλαντούχες παίκτριες.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, πως η Λέσβος και συγκεκριμένα το Πλωμάρι, έχει βγάλει μια πολύ σημαντική αθλήτρια στο γυναικείο ποδόσφαιρο, την Μιχαέλλα Παράσχου η οποία αγωνίζεται τώρα στον Άρη και πρόσφατα κλήθηκε και στην Εθνική Ελλάδας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey