Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για Μαλλή

16/06/2018 - 13:22 Τελευταία τροποποίηση στις 17/06/2018 - 10:54

Δεν το χωράει ο νους. Κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τον άδικο χαμό του 22χρονου τερματοφύλακα Νίκου Μαλλή, τα ξημερώματα τιυ Σαββάτου σε τροχαίο δυστύχημα, στη διασταύρωση προς Πυργί.

Τα θερμά της συλλυπητήρια απέστειλε η ΕΠΣ Λέσβου: "Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Λέσβου εκφράζουν την βαθύτατη τους θλίψη για την απώλεια του νεαρού ποδοσφαιριστή Νίκου Μαλλή. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του." 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης:  "Άλλος ένας νέος άνθρωπος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο και μάλιστα αθλητής. Τα λόγια είναι περιττά. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και ας ειναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. ΣΦΑΜ-ΘΥΡΑ 3"

Λιτή η Προοδευτική Σκάλας Καλλονής, πρώην ομάδα του Νίκου Μαλλή: "Καλό ταξίδι Νικόλα... Κουράγιο στην οικογένεια σου."

Ανακοίνωση εξέδωσε και η διοίκηση του Αιολικού: "Το ΔΣ και οι ποδοσφαιριστές του ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Νίκου Μαλλή. Για το ΔΣ, ο πρόεδρος Σταύρος Γριπιώτης

Η ανακοίνωση του Αρίωνα Παλαιοκήπου: "Η διοίκηση και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αρίων Παλαιοκήπου, εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για τον χαμό του Νίκου Μαλλή ενός νέου και ταλαντούχου ποδοσφαιριστή που έφυγε τόσο άδικα από την ζωή σήμερα τα ξημερώματα. Η οικογένεια του Αρίων θρηνεί και αυτή μαζί με όλη την ποδοσφαιρική και όχι μόνο Λέσβο, καθώς τόσο ο προπονητής μας Δημήτρης Γαβαλάς όσο και ο βοηθός του Γιώργος Σπετσιώτης υπήρξαν επί σειρά ετών προπονητές του Νίκου και η απώλεια του είναι ένα γεγονός που μας έχει συγκλονίσει. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι… Εκ της διοίκησης"

Η ανακοίνωση του Αίγειρου Μυστεγνών: "Το ΔΣ και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΕΣ ΑΙΓΕΙΡΟΣ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του αδικοχαμένου Νίκου Μαλλή"

Η ανακοινωση του ΑΟ Μεσοτόπου: "Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Νίκου Μαλλή για τον ξαφνικό χαμό του. Κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες ώρες."

Η ανακοίνωση του Ορφέα Κεραμειών: "Το Δ.Σ., το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές του Γ.Π.Σ. Ορφέας Κεραμειών, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Νίκου Μαλλή."

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης Γέρας: "Tο Δ.Σ του Α.Π.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" ΓΕΡΑΣ, το τεχνικό τίμ και οι ποδοσφαιριστές της, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Νίκου Μαλλή.Το Λεσβιακό ποδόσφαιρο σήμερα έγινε φτωχότερο - Καλό παράδεισο. "

Η ανακοίνωση του ΑΣ Φίλιας: "ΤΟ Δ.Σ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ Α.Σ ΦΙΛΙΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ!!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΛΙΚΑΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ!!!"

H ανακοίνωση του Αετού Λουτρών: "Δύσκολη η μέρα η σημερινή για όλους, εμάς, που ασχολούμαστε με το λεσβιακό ποδοσφαιρο. Συγκλονισμένος, όπως και όλοι μας στο Δ.Σ, εκφράζουμε εκ μέρους της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Γ.Π.Σ Λουτρών "ΑΕΤΟΣ" τα θερμότερα μας συλλυπητήρια για την απώλεια του τερματοφύλακα ποδοσφαιριστή Νίκου Μαλλή!

Δεν υπάρχουν λόγια, όσο κι αν προσπαθούμε όλοι μας να βρούμε, που να μπορούν να εκφράσουν αυτά που νιώθουμε. Τίποτε δεν μπορεί να αποδώσει τη θλίψη που μας έχει κυριέψει για τον αδόκητο χαμό του παληκαριού, μόλις 22 ετών. Ως συνάνθρωποι, ως συνάδελφοι, ως φίλοι, αδυνατούμε να πιστέψουμε το σκληρό παιχνίδι της μοίρας. Εκφράζουμε για αλλη μια φορα τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του!!

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!!

Και ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής για τον απροσδόκητο χαμό του Νίκου Μαλλή: "H Oικογένεια του Διαγόρα Aγίας Παρασκευής θρηνεί για τον άδικο χαμό ενός παιδιού της, του φύλακα άγγελου της εστίας της Nίκου Mαλλή. O Nίκος εκτός από ένα τεράστιο ταλέντο τερματοφύλακα, ο οποίος υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας μας με μεγάλη επιτυχία κατά την περσινή σεζόν στην Γ Eθνική κατηγορία, είχε και μια σπάνια προσωπικότητα - πρότυπο για όλους στα αποδυτήρια. Δεν μπορούμε να βρούμε τρόπους να εκφράσουμε την οδύνη μας γι αυτό τον πολύ άδικο χαμό. Στέλνουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του. Nίκο θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας ο φύλακας άγγελος της εστίας μας. Kαλό ταξίδι. Tο Δ.Σ του A.O ΔIAΓOPA AΓIAΣ ΠAPAΣKEYHΣ." 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey