Στο «Football Meteora Cup» ο Οδυσσέας Ελύτης

18/06/2018 - 14:45 Τελευταία τροποποίηση στις 18/06/2018 - 15:48

Στην Καλαμπάκα θα μετακινηθούν από 20 έως και 24 Ιουνίου 2018 για να συμμετάσχουν στο Τουρνουά των Ακαδημιών “FOOTBALL METEORA CUP” αντιπροσωπευτικά τμήματα ποδοσφαιριστών του «ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΛΥΤΗ», γεννηθέντων τα έτη 2002, 2003, 2004 (το ένα τμήμα) και 2005, 2006, 2007 (το δεύτερο τμήμα).

H Ακαδημία του «ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΛΥΤΗ» θα συμμετάσχει με τις δύο αυτές ομάδες παιδιών, που δήλωσαν συμμετοχή στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα αυτής της διοργάνωσης.

Η επιλογή του συγκεκριμένου τουρνουά έγινε από τους υπεύθυνους της Ακαδημίας, επειδή θεωρείται ένα από τα κορυφαία τουρνουά Ακαδημιών της Ελλάδας, στο οποίο συμμετέχουν καταξιωμένες Ακαδημίες, αλλά και τμήματα υποδομών μεγάλων ΠΑΕ. Ενδεικτικά, στη φετινή διοργάνωση θα λάβουν μέρος ο Πανιώνιος, ο Απόλλων Σμύρνης, αλλά και η πορτογαλική Σπόρτινγκ Λισαβόνας! Μαζί τους θα είναι επίσης οι Ακαδημίες «ΠΑΘΙΑΚΑΚΗ», «COERVER», «ΚΗΦΙΣΙΑΣ» και άλλες. Ολοι οι αγώνες θα γίνουν σε γήπεδο με φυσικό χόρτο.

Στόχος της ομάδας της Μυτιλήνης είναι η αγωνιστική δράση, η διασκέδαση, η ευχάριστη διαμονή σε μια περιοχή, που έχει χαρακτηριστεί ως «Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO», καθώς και η γνωριμία, η αθλητική άμιλλα και η επικοινωνία μεταξύ των ομάδων της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Να σημειωθεί ότι στην πρεμιέρα του τουρνουά, ο σύλλογος της Λέσβου θα αντιμετωπίσει στις 21 Ιουνίου τη Βουλιαγμένη στους νέους και τις Ακαδημίες Παθιακάκη στους παίδες.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα νέων του «ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΛΥΤΗ» ήταν η πρωταθλήτρια νέων της αγωνιστικής περιόδου 2017-18, ενώ η ομάδα παίδων αναδείχθηκε δευτεραθλήτρια στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λέσβου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey