Ενωσιακός προπονητής των Μικτών ο Κομνηνός!

11/07/2018 - 12:04 Τελευταία τροποποίηση στις 11/07/2018 - 17:18

Ο Γιώργος Κομνηνός είναι τελικά ο εκλεκτός της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου για τη θέση του προπονητή των Μικτών ομάδων σε παίδες και νέους. Αυτό αποφάσισε η ΕΠΣΛ, ανακοινώνοντάς το στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης των σωματείων στο Ίππειος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Σταύρος Ψαρρόπουλος βρισκόταν σε επαφές με τον Χρήστο Πελέκη, είδηση που είχε δημοσιεύσει το «SL» πριν μερικές εβδομάδες, ωστόσο τελικά το μεταξύ τους deal δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Έτσι η Ένωση εξέτασε τις υπόλοιπες περιπτώσεις προπονητών που είχε πολύ ψηλά στη λίστα της, θέλοντας από φέτος να δώσει τη δυνατότητα σε έναν προπονητή να εργαστεί σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς με τα ταλαντούχα παιδιά από τη Λέσβο και τη Λήμνο, εν όψει των επίσημων διοργανώσεων.

Παρότι στην ΕΠΣ Λέσβου επιθυμούσαν ο προπονητής που θα αναλάμβανε τα ηνία των Μικτών ομάδων, να μην εργαζόταν και σε κάποιο σύλλογο, ώστε να είναι απόλυτα προσηλωμένος στα καθήκοντά του, αυτό δεν κατέστη εφικτό. Ο Γιώργος Κομνηνός, που ανέλαβε πρόσφατα την τεχνική ηγεσία της Προοδευτικής Σκ. Καλλονής, είναι ο εκλεκτός και θα αναλάβει αμέσως δουλειά προκειμένου να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης υπήρξε έμμεση αντίδραση από την προηγούμενη ομάδα του Γιώργου Κομνηνού, για την πρόσληψή του, αφού ο εκπρόσωπος του Αρίωνα Μήθυμνας διαμαρτυρήθηκε στον πρόεδρος της ΕΠΣΛ για το γεγονός ότι δεν προκηρύχθηκε η θέση, ώστε να κατατεθούν περισσότερες υποψηφιότητες, θεωρώντας πως η «απευθείας ανάθεση» δεν ήταν ο ενδεδειγμένος τρόπος πρόσληψης προπονητή για τις Μικτές Λέσβου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey