Στην Ακαδημία Κούη ο «μικρός» Ζηρόπουλος

13/07/2018 - 12:25 Τελευταία τροποποίηση στις 13/07/2018 - 12:26

Στη Θεσσαλονίκη θα μετακομίσει ο Σωτήρης Ζηρόπουλος και μαζί με την καθημερινότητά του θα αλλάξει και σύλλογο. 

Ο νεαρός, που είναι γιος του πρώην διαιτητή μπάσκετ Νεκτάριου Ζηρόπουλου και αδερφός του Γιώργου, που έχει περάσει από Αιολικό, Αιγέα Πλωμαρίου και Αίγειρο Μυστεγνών, εντάχθηκε στην Ακαδημία του Ντίνου Κούη, την καλύτερη -όπως σημειώνουν οι γνώστες του χώρου- ακαδημία στη Θεσσαλονίκη.

Στις επαφές βοήθησε ο εκ Μυστεγνών ατζέντης FIFA Αχιλλέας Χατζηνικολάου, που μένει στη συμπρωτεύουσα και είναι φίλος της οικογένειας. Στα γραφεία του συλλόγου, ο Σωτήρης Ζηρόπουλος φωτογραφήθηκε με τον Ντίνο Κούη, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών, Γιάννη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος μόνο άγνωστος δεν είναι στο λεσβιακό ποδόσφαιρο έχοντας αγωνιστεί στον Αιολικό. Παρών και ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου, που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την ακαδημία και τους υπευθύνους της.

Ο Σωτήρης Ζηρόπουλος ανήκε στον Οδυσσέα Ελύτη, είναι γεννημένος το 2004 και αγωνίζεται στην επίθεση. Αποτέλεσε μάλιστα φέτος και μέλος της Μικτή παίδων ΕΠΣ Λέσβου, συμμετέχοντας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων, στη Χίο. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey