Ειδική προβολή στο «Καραπαναγιώτειο» της Μόριας [vid]

20/07/2018 - 21:23 Τελευταία τροποποίηση στις 20/07/2018 - 23:30

Μια ξεχωριστή προβολή του αθλητικού ντοκιμαντέρ για τον Πραξιτέλη Βούρο, με τίτλο «Όνειρα που γίνονται πραγματικότητα», έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στο «Καραπαναγιώτειο» Γήπεδο Μόριας.

Οι συντελεστές του «SL» παρουσίασαν την ταινία στα παιδιά που πραγματοποιούν ατομικές προπονήσεις αυτή την περίοδο με τον κόουτς Κωνσταντίνο Λασκαρίδη, ενώ ο ίδιος ο Πραξιτέλης είχε αποστείλει ένα ειδικό μήνυμα από την Κύπρο, μέσα από το προπονητικό κέντρο του ΑΠΟΕΛ, προτρέποντας τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να μην τα παρατούν ποτέ και να κηνυγούν με πάθος τα όνειρά τους.

Οι μικροί μας φίλοι παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ντοκιμαντέρ και πριν μπουν στο γήπεδο για την καθιερωμένη τους προπόνηση, πέρασαν από την κάμερα του «SL» να μας πουν τις εντυπώσεις τους.

Για όλους εμάς στο «SL», η μεγαλύτερη ανταμοιβή είναι να ακούμε από τα χείλη μικρών παιδιών για τα μηνύματα που τους «πέρασε» η ταινία αυτή. Επιβεβαιώνοντας αυτό που γνωρίζαμε ήδη, πως ο Πραξιτέλης Βούρος αποτελεί δηλαδή ένα θετικό πρότυπο για τις νέες γενιές, έναν ποδοσφαιριστή στο οποίο θέλουν να μοιάσουν, ακολουθώντας τα δικά τους όνειρα. Αυτή λοιπόν είναι και η παρακαταθήκη μας...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey