Ηλεκτρονικός πίνακας για τον Ταρλά!

03/08/2018 - 18:06

Η νέα αθλητική σεζόν, θα βρει τον Ταρλά για πρώτη φορά στα χρονικά με ηλεκτρονικό πίνακα, όπου θα αναγράφει το σκορ στους ποδοσφαιρικούς αγώνες, τον αγωνιστικό χρόνο, αλλά και τις αθλητικές επιδόσεις των αθλητών στίβου. Αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «SL», ο αντιδήμαρχος Νίκος Καρασάββας, που δούλεψε εδώ και καιρό μεθοδικά την προσπάθεια αυτή, κατάφερε να εξασφαλίσει μία σημαντική δωρεά της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η οποία αναμένεται να εγκριθεί τυπικά στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Που σημαίνει ότι μέσα στον Αύγουστο, ο ηλεκτρονικός πίνακας με πίδακες Led θα έχει εγκατασταθεί στο δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης.

Ο πίνακας αυτός είναι διαστάσεων 3Χ2μ και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του, μπορεί να απεικονίζει από τα σήματα των ομάδων, τα ονόματα των αθλητών, τον αγωνιστικό χρόνο, τις επιδόσεις και φυσικά το σκορ. Είναι αξίας 15.000 ευρώ, με το δήμο να καλείται να πληρώσει μόνο τα έξοδα μεταφοράς από την Αθήνα. «Είναι μια στενή συνεργασία που έχει αναπτύξει ο δήμαρχος Σπύρος Γαληνός από την εποχή που η Ολυμπιακή Επιτροπή χρηματοδότησε την αναβάθμιση του γηπέδου της Μόριας και αποφέρει ξανά καρπούς. Σε δύο εβδομάδες θα έχουμε ηλεκτρονικό πίνακα για πρώτη φορά στο δημοτικό στάδιο και δεν αποκλείεται να αναζητήσουμε και νέα αντίστοιχη, ενδεχομένως για το «Κ. Κεντέρης», είπε στο «SL» ο κ. Καρασάββας.

Να σημειωθεί ότι ο ηλεκτρονικός πίνακας, θα εγκατασταθεί δίπλα ακριβώς από το «παραδοσιακό ρολόι» του γηπέδου, στη δεξιά πλευρά του σταδίου και ο χειρισμός του, θα γίνεται μέσα από τα μπουθ των επισήμων, μέσω ειδικού υπολογιστή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey