Δηλώσεις συμμετοχής ως τις 17 Αυγούστου

08/08/2018 - 15:43

Mε ανακοίνωσή της η ΕΠΣ Λέσβου ενημερώνει ότι, με απόφαση του ΔΣ οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων στο Πρωτάθλημα Α' - Β' Κατηγορίας και στο Κύπελλο περιόδου 2018 – 2019,  μαζί με το συνυποσχετικό διαιτησίας – δήλωση σωματείου, θα πρέπει να υποβληθούν από τα σωματεία μέχρι την Παρασκευή 17-8-2018. Μετά την παραπάνω ημερομηνία δεν θα γίνει δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.

Τα σωματεία για να δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει κάθε οικονομική εκκρεμότητα από χρηματικές ποινές κλπ. Στην παρούσα ιστοσελίδα έχουν αναρτηθεί οι σχετικές προκηρύξεις. Η έναρξη των αγώνων του Κυπέλλου θα γίνει στις 08 – 09/09/2018. Η έναρξη του πρωταθλήματος της Α΄και Β΄κατηγορίας θα γίνει στις 29–30/9/2018.

Η ΕΠΣΛ συνιστά την προσεκτική ανάγνωση της προκήρυξης και τη συμπλήρωση όλων των στοιχείων στη δήλωση συμμετοχής και στο συνυποσχετικό διαιτησίας. Οι δηλώσεις συμμετοχής για την Α' και Β' Κατηγορία και του Κυπέλλου, έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα epsl.gr, όπως και το συνυποσχετικό διαιτησίας.

Ιδιαίτερη προσοχή στο email επικοινωνίας των σωματειών, αφού όλη η αλληλογραφία θα γίνεται μέσω αυτού, καθώς και την έγκαιρη κατάθεση για όλους τους ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιηθούν της ΠΡΑΞΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ σύμφωνα με προηγούμενο έγγραφό μας.

Τέλος, οι ομάδες θα πρέπει να μας γνωρίσουν το ΔΣ της ομάδας, αναγράφοντας την ημερομηνία λήξης του ΔΣ και τα τηλέφωνα του Πρόεδρου και του Γ. Γραμματέα. Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε τις δηλώσεις συμμετοχής και το συνυποσχετικό διαιτησίας. 

ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey