Τέσσερα νέα γήπεδα με συνθετικό τάπητα!

08/08/2018 - 16:51

Τέσσερα νέα γήπεδα με συνθετικό τάπητα θα αποκτήσει η Λέσβος το προσεχές διάστημα, αφού ο Δήμος Λέσβος προκήρυξε και επίσημα την ανοικτή διαδικασία για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων σε Μόλυβο, Πέτρα, Μανταμάδο και Κάτω Τρίτος. Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγους μήνες παραδόθηκε προς χρήση το ανακαινισμένο Γήπεδο Μεσοτόπου, ενώ έχουν δρομολογηθεί εργασίες τοποθέτησης «πλαστικού» και για το Γήπεδο Σκάλας Καλλονής μέσω άλλου προγράμματος.

Η συνολική αξία του παρόντος έργου, που θα πραγματοποιηθεί μέσω του εθνικού συστήματος ηλεκτρονικών δημοσίων συμβάσεων, ανέρχεται σε €639.690,46 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Κριτήριο ανάθεσης αποτελεί η πλέον συμφέρουσα -από οικονομικής άποψης- προσφορά με βάση τη χαμηλότερη τιμή.

Το έργο αφορά στην ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου των υφιστάμενων γηπέδων  ποδοσφαίρου των τοπικών κοινοτήτων Μήθυμνας, Πέτρας, Μανταμάδου και Κάτω Τρίτους, τα οποία σήμερα είναι επιστρωμένα με χώμα. Στη μελέτη προβλέπεται να τοποθετηθεί συνθετικός τάπητας σε όλη την επιφάνεια του αγωνιστικού χώρου, διαστάσεων 50μΧ90μ, καθώς επίσης και τουλάχιστον 2μ περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου. Επίσης περιλαμβάνει την κατασκευή δικτύου αποστράγγισης και ακόμη εγκατάσταση αρδευτικού δικτύου για την απαραίτητη διαβροχή του συνθετικού τάπητα.

Σημειώνεται ότι μεταξύ των €639.690,46 συμπεριλαμβάνονται οι υδραυλικές (€45.909,21) και χωματουργικές (€64.601,88) εργασίες, πέραν της επίστρωσης (€546.743,98) και ο ΦΠΑ ύψους €92.946,48.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey