Στο Ταλίν για το Σούπερ Καπ ο Χατζηνικολάου

15/08/2018 - 20:59 Τελευταία τροποποίηση στις 15/08/2018 - 21:30

Μια ακόμα σημαντική εμπειρία για τον εκ Μυστεγνών ατζέντη FIFA, Αχιλλέα Χατζηνικολάου, ο οποίος βρίσκεται στο Ταλίν για τον μεγάλο τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Προσκεκλημένη από την UEFA, η Dony Managment -εταιρεία εκπροσώπησης αθλητών των Πρέντρανγκ Τζόρντζεβιτς και Ανδρέα Νινιάδη, παρευρίσκεται στο μεγάλο ματς που διεξάγεται στην Εσθονία, με τον Αχιλλέα Χατζηνικολάου, FIFA Players Agent με άδεια από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδια της Γερμανίας.

Μιλώντας στο «SL», ο γνωστός για τα βαυαρικά του αισθήματα ως πιστός οπαδός της Μπάγερν Μονάχου, επεσήμανε: «Κάθε φορά που παρακολουθώ ευρωπαϊκούς τελικους, ακόμα και αν δεν παίζει η αγαπημένη μου ομάδα, είναι ένα highlight στη ζωη μου. Επιπρόσθετα, έχεις την τύχη να γνωρίσεις νέες χώρες και κουλτούρες. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό, που το χόμπι μου το έχω κάνει επάγγελμα τα τελευταία 22 χρόνια.»

Ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με σημαντικές προσωπικότητες πριν την έναρξη του αγώνα, στο VIP Lounge του A. Le Coq Arena του Ταλίν, όπως τον Πρόεδρο της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο και τον Γενικό Γραμματέα της UEFA Θεόδωρο Θεοδωρίδη.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του «SL»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey