Ξεκινά ξανά στις 12/9 η Σχολή Ολυμπιακού στη Μυτιλήνη

05/09/2018 - 16:03 Τελευταία τροποποίηση στις 05/09/2018 - 21:51

Η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Μυτιλήνης ανοίγει και πάλι τις πύλες της στις 12 Σεπτεμβρίου για να υποδεχτεί τους μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου, που θέλουν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από διπλωματούχους προπονητές και με κύριο γνώμονα τη σωστή αθλητική – κοινωνική εκπαίδευση και ψυχαγωγία των νεαρών αθλητών. 

Η παλαιότερη σχολή του Ολυμπιακού στην Ελλάδα (από το 2001), που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου MFC SPANOS στην Παραλία Μόριας, συνεργάζεται με το Αθλητικό Πολιτιστικό Σωματείο «Λιονταράκια». Σχολή και σωματείο διαθέτουν τμήματα για αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 4 (2014) έως και 18 ετών, συμμετέχοντας στα πρωταθλήματα υποδομής - ανδρών της ΕΠΣ Λέσβου.  

Καινοτομία της φετινής περιόδου αποτελεί το γεγονός ότι εκτός από τα τμήματα ποδοσφαίρου θα λειτουργήσουν α) τμήματα γυμναστικής και ζούμπα για παιδιά και β) τμήματα για παιδιά, που θέλουν να ασχοληθούν με παιδαγωγικά παιχνίδια και άλλα αθλήματα (όπως βόλλευ, μπάσκετ, πινγκ πονγκ και χάντμπολ στους νέους αγωνιστικούς χώρους που διαθέτει η σχολή), παίζοντας και διασκεδάζοντας χωρίς άγχος, με στόχο την εξοικείωση τους με τα σπορ και τη διαμόρφωση χαρακτήρων.

Προπονητές ποδοσφαίρου είναι οι: Δημήτρης Γαβαλάς, διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου με μεγάλη εμπειρία στις αναπτυξιακές ηλικίες και Βασίλης Σταυρινός, καθηγητής φυσικής αγωγής, διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου, προπονητής φυσικής κατάστασης. 

Στα νέα τμήματα για τα υπόλοιπα αθλήματα εκπαιδευτές είναι οι: Χρήστος Τεντολούρης, καθηγητής φυσικής αγωγής, με πολυετή εργασία σε συλλόγους και δημοτικά σχολεία και Ειρήνη Χατζέλλη, zumba fitness instructor και πολυετή εμπειρία με παιδιά σε συλλόγους.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Βαγγέλη Σπανό και στα τηλέφωνα 2251032774 και 6948591839 ή μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey