Ξεκίνησαν προπονήσεις οι ακαδημίες του Οδυσσέα Ελύτη

10/09/2018 - 18:31

Ξανά στο γήπεδο επέστρεψαν οι μικροί ποδοσφαιριστές στην ακαδημία του Οδυσσέα Ελύτη, που από τις 3 Σεπτεμβρίου μπήκε κανονικά στον ποδοσφαιρικό ρυθμό της νέας περιόδου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου: 

«Είναι αλήθεια ότι η περίοδος των διακοπών πέρασε γρήγορα… Παραμένοντας συνεπείς στο ραντεβού μαζί σας, από τις 3 Σεπτεμβρίου ξεκινήσαμε τις προπονήσεις όλων των τμημάτων του «ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΛΥΤΗ».

Περιμένουμε να καλοδεχθούμε του παλιούς γνώριμους φίλους-αθλητές μας αλλά και τους νέους που θα μας επιλέξουν, για να τους δείξουμε με τον τρόπο μας και σε κάθε ευκαιρία πόσο σημαντικοί είναι για εμάς.

Χωρίς πολλά λόγια για να μη «μπερδευτούμε», θα βάλουμε τους δικούς μας στόχους και προτεραιότητες και έχοντας σαν οδηγό το ταλέντο των αθλητών, την εμπιστοσύνη που έχει χτιστεί όλα αυτά τα χρόνια, τη συστηματική δουλειά που γίνεται χάρη στην εμπειρία και τις γνώσεις των προπονητών μας, θα κάνουμε τα ίδια στέρεα βήματα για έναν ακόμα χρόνο προς την κορυφή των Πρωταθλημάτων Υποδομών.

Αν και υπήρξαν προτάσεις για συνεργασία από τρεις ΠΑΕ (έχει γίνει της μόδας τελευταία), εμείς συνεχίζουμε να έχουμε στο τιμόνι μας μόνο τον Οδυσσέα Ελύτη, τον ποιητή του ήλιου και της διαφάνειας με τη μοναδική του σχέση με το Αιγαίο και τη θάλασσα.» 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey