Επισκέψεις Ψαρρόπουλου σε «Μιχαλέλλειο», Παπάδο και Κ. Τρίτος

12/11/2018 - 14:23

Στην άμεση επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις και τα γήπεδα των δημοτικών κοινοτήτων Πλωμαρίου, Παπάδου, Σκοπέλου και Κάτω Τρίτους, προχώρησε ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού – Αθλητισμού- Τουρισμού του Δήμου Λέσβου, Σταύρος Ψαρρόπουλος, μετά τις επισκέψεις που πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή (9/11).

Στο πλαίσιο των συνεχόμενων επισκέψεων του σε χώρους άθλησης και πολιτισμού, που ανήκουν στη δικαιοδοσία του Δήμου Λέσβου, ο κ. Ψαρρόπουλος μετέβη στο Πλωμάρι, συνοδευόμενος από το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΝΠΔΔ και δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Λέσβου, Θεόδωρο Στεργίου και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου, αρμόδιο  επιτροπής υποδομών, Νίκο Χρόνη, με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την εύρυθμη λειτουργία του «Μιχαλέλλειου» Γηπέδου.

Μετά τον επιτόπιο έλεγχο και την καταγραφή των ζητημάτων, ο κ. Ψαρρόπουλος έδωσε εντολή για την άμεση αντικατάσταση των ηλιακών θερμοσιφώνων του γηπέδου, καθώς, σύμφωνα με όσα του ανέφεραν οι παράγοντες της ομάδος, αντιμετώπιζαν οξυμένο πρόβλημα από την έλλειψη ζεστού νερού. Επίσης, άμεσες παρεμβάσεις αναμένεται να γίνουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις με την τοποθέτηση και ρύθμιση – συντήρηση προβολέων (και στο γήπεδο 5x5), αλλά και προστατευτικού διχτιού πίσω από την εστία, καθώς και σε σειρά άλλων ζητημάτων που τους απασχολούν.

Ακολούθως, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ, μετέβη στο Γήπεδο του Παπάδου Γέρας, όπου συναντήθηκε με την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας κ. Ζαχάρω Πρωτούλη και τους εκπροσώπους της Αναγέννησης Γέρας και του Αρίωνα Παλαιοκήπου, με τους οποίους είχε εποικοδομητικό διάλογο για τα τρέχοντα ζητήματα. Ο κ. Ψαρρόπουλος, μετά την καταγραφή των προβλημάτων ανέφερε ότι χρήζουν άμεσες παρεμβάσεις, όπως η κατασκευή κερκίδων δυναμικότητας 250 θέσεων, η αντικατάσταση της περίφραξης, όπου κρίνεται αναγκαία, η τσιμεντόστρωση του διαδρόμου που οδηγεί στα αποδυτήρια του Αρίωνα Παλαιοκήπου, καθώς και ο ορισμός νέου προγράμματος ωραρίου του γηπέδου για τις προπονήσεις των ομάδων.

Επόμενος σταθμός των επισκέψεων του προέδρου του ΝΠΔΔ Πολιτισμού – Αθλητισμού- Τουρισμού του Δήμου Λέσβου, ήταν το αθλητικό Κέντρο Σκοπέλου Λέσβου. Πρώτο μέλημα του κ. Ψαρρόπουλου, ήταν η τοποθέτηση υπευθύνου, μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, για τη λειτουργία και φύλαξη του κέντρου, το οποίο μετά τις μικροεπεμβάσεις που απαιτούνται για την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία του, θα αποδοθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους αθλούμενους της ευρύτερης περιοχής.

Τελευταίος σταθμός των επισκέψεων του προέδρου ήταν το Κάτω Τρίτος. Εκεί τον υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας κ. Παναγιώτης Δάλλας και εκπρόσωποι του Αλκιβιάδη, οι οποίοι του εξέθεσαν τα χρονίζοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χώροι άθλησης της περιοχής. Ο κ. Ψαρρόπουλος δεσμεύτηκε για την επίλυση των βασικών ζητημάτων, υπενθυμίζοντας ωστόσο ότι σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν τα έργα τοποθέτησης συνθετικού τάπητα και αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του γηπέδου. Ακόμη, ανακοίνωσε την αντικατάσταση του συνθετικού τάπητα του γηπέδου 5x5 στο Κάτω Τρίτος και την τοποθέτηση κερκίδας μικρού αριθμού θεατών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey