Στη Σύρο 5-15 Γενάρη το τουρνουά των Μικτών ΕΠΣ

28/11/2018 - 20:34 Τελευταία τροποποίηση στις 29/11/2018 - 09:32

Εγκρίθηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ η διεξαγωγή του τουρνουά Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων υπό τη διοργάνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η ΕΠΟ άναψε το πράσινο φως, προκειμένου η Ένωση των Κυκλάδων να έχει τον απαραίτητο χρόνο της οργάνωσης του τουρνουά, που θα φιλοξενηθεί στη Σύρο. Η ΕΠΟ στην ανακοίνωσή της  κάνει λόγο  για έναρξη του τουρνουά στις 4 Ιανουαρίου  Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του SportCyclades.gr η διοργάνωση θα κάνει σέντρα στις 5 του μήνα και θα διαρκέσει ως τις 15 Γενάρη, λόγω των ακτοπλοϊκών δρομολογίων ώστε να εξυπηρετηθούν συγκοινωνιακά οι ομάδες όλων των ενώσεων. 

Υπενθυμίζεται ότι στις 16 Οκτωβρίου είχε προηγηθεί η κλήρωση για τον 13ο όμιλο, όπου εκτός της ΕΠΣ Κυκλάδων, συμμετάσχουν οι ΕΠΣ Λέσβου, Χίου  Σάμου και Δωδεκανήσων.

Στη Σύρο πραγματοποιείται ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου, ενώ με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται και οι έξτρα εργασίες που είναι απαραίτητες για τη διοργάνωση του τουρνουά.

Στην ΕΠΣ Κυκλάδων έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό σχετικά με την εβδομάδα κατά την οποία θα διεξαχθεί η διοργάνωση, με πολλές παράλληλες δράσεις για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Αιγαίου.

Πηγή:  sportcyclades.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey