Το fair play του Απόλλωνα Βουναρακίου στα κορυφαία των Gazzetta Awards!

31/12/2018 - 11:21

Μετά την επιτυχημένη παρουσία του τα προηγούμενα χρόνια, ο θεσμός των Gazzetta Awards - powered by Garmin συνεχίζεται και φέτος και μάλιστα με μια συμμετοχή σε αυτά και από τη Λέσβο.

Το gazzetta.gr και η Garmin καλούν τους φίλους του αθλητισμού να ξεχωρίσουν τους κορυφαίους με την ψήφο τους, στη μεγαλύτερη ετήσια αθλητική ψηφοφορία που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.

Στην κατηγορία fair play της χρονιάς, τις εντυπώσεις κερδίζει η υποψηφιότητα του Απόλλωνα Βουναρακίου για τη διπλή φάση κόντρα στον Αετό Λουτρών σε ματς του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Λέσβου. Οι παίκτες του Απόλλωνα Βουναρακίου επέστρεψαν την μπάλα μετά από τραυματισμό, αλλά εκείνη κατέληξε στα δίχτυα. Μετά από αυτή την απρόσμενη εξέλιξη, οι παίκτες της ομάδας του Βουναρακίου άφησαν τον Αετό να σκοράρει σε ένα διπλό fair play, που... συνεπήρε ως και τον διεθνή φόργουορντ του Ολυμπιακού Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος δήλωσε:

Για το Fair Play: «Θα ψηφίσω τον Απόλλωνα Βουναρακίου. Αν ήταν ομάδα επιπέδου θα έκανε τον γύρο του κόσμου η κίνηση τους μέσω των social media. Μπράβο τους».

Ψηφίστε στα Gazzetta Awards ΕΔΩ!

Το βίντεο του fair play του Απόλλωνα Βουναρακίου, που μέτρα πάνω από 5.500 προβολές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey