Εγκλωβισμένες στη Σάμο οι Μικτές!

03/01/2019 - 13:14 Τελευταία τροποποίηση στις 03/01/2019 - 14:07

Με υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες επιθυμούσαν να ταξιδέψουν προς τη Σύρο οι Μικτές ομάδες, παίδων και νέων, της ΕΠΣ Λέσβου προκειμένου να λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ, το οποίο τυπικά ξεκινά την Παρασκευή (4/1) και θα διαρκέσει μία εβδομάδα μέχρι την επόμενη Παρασκευή (11/1). Ωστόσο οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο Αιγαίο, δεν επέτρεψαν την ομαλή ολοκλήρωση του ακτοπλοϊκού δρομολογίου, με αποτέλεσμα το πλοίο να δέσει στη Σάμο λόγω απαγορευτικού απόπλου.

Εντός του πλοίου βρίσκονται πέραν των Μικτών ΕΠΣ Λέσβου και οι αντίστοιχες της Χίου και της Σάμου, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή ολόκληρη η διοργάνωση να βρίσκεται στον αέρα. Από τις πληροφορίες του «SL», προκύπτει ότι οι αποστολές της ΕΠΣ Δωδεκανήσου θα αναχωρούσαν το πρωί σήμερα με προορισμό τη Σύρο, ωστόσο είναι άγνωστο αν θα καταφέρουν να φτάσουν στον προορισμό τους. Στην Ερμούπολη πάντως, κατάφεραν να φτάσουν οι Μικτές ΕΠΣ Κυκλάδων, που απαρτίζονται από ποδοσφαιριστές διαφόρων νησιών και ήταν πρακτικά εξίσου δύσκολο να προλάβουν μετά τις αλλαγές στα δρομολόγια.

Αυτή τη στιγμή, οι αποστολές των Μικτών ΕΠΣ Λέσβου ετοιμάζονται να μεταβούν στο Καρλοβάσι, ωστόσο από εκεί το πλοίο θα περιμένει να του επιτρέψει το Λιμενικό να συνεχίσει το ταξίδι του, εφόσον πέσουν οι άνεμοι στο Αιγαίο. Νεότερη ενημέρωση θα υπάρξει στις 12 τα μεσάνυχτα, κάτι που σημαίνει πως αν καταφέρει να αποπλεύσει το πλοίο με προορισμό τη Σύρο, ενδεχομένως να αναπροσαρμοστεί το αγωνιστικό πρόγραμμα της διοργάνωσης. 

Μιλώντας στην αθλητική ιστοσελίδα sportcyclades.gr ο Ενωσιακός προπονητής της Λέσβου σημείωσε: «Για πρώτη φορά φέτος, ξεκίνησε η επιλογή των ποδοσφαιριστών την 1η Σεπτεμβρίου μετά από παρότρυνση δική μου και της Επιτροπής και πιστεύω ότι προετοιμαστήκαμε καλύτερα σε σχέση με πέρυσι. Μέσα σε 25 ημέρες πέρυσι δώσαμε τα παιχνίδια. Φέτος πιστεύουμε στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών. Έχουμε ακούσει καλά λόγια για τους νέους των Δωδεκανήσων και τους παίδες της Χίου και των Κυκλάδων.

Όλες οι ομάδες έχουν πάρει τα ταλαντούχα παιδιά από το μέρος τους και θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό πρόσωπο. Είναι αξιόλογα σύνολα όλα και θα είναι λάθος να υποτιμηθούν ομάδες, γιατί και αυτά τα παιδιά από τις θεωρητικά... αδύναμες ΕΠΣ κατεβαίνουν για να αποδείξουν την αξία τους. Όλα είναι θέμα ψυχολογίας και τα πάντα θα παίξουν ρόλο, από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Όσον αφορά το στόχο μας, θα είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο έχοντας βέβαια και τύχη γιατί δεν την είχαμε πέρυσι.»

Πριν την Πρωτοχρονιά, η ΕΠΣΛ ανακοίνωσε τις αποστολές των Μικτών ομάδων σε παίδες και νέους:

Τη Μικτή ΕΠΣΛ νέων απαρτίζουν οι: Βαμβουκλής, Κοκαλέλλης, Ιστρέφι, Αναγνώστου, Λέλεκας, Σαλτογιάννης, Κόβρας, Ντουλέ, Χριστέλλης, Γαβαλάς, Τζινιέρης, Κρητικός, Ζαχάροφ, Μαγιάκης, Ιορδάνου, Μάτσης, Αφαλωνιάτης, Διμπαμπής, Μ. Κριαρής, Αθ. Κατακουζηνός.

Τη Μικτή ΕΠΣΛ παίδων απαρτίζουν οι: Χαλκοδαίμων, Βατός, Π. Πολύμος, Καπάι, Τουμάνης, Τσρδάνης, Κοκιούσης, Λαμπούκας, Δεσποτέλλης, Μαριόλας, Λιτσολάρι, Τελωνιάτης, Καραγιάννης, Γεωργάκης, Λάγος, Ατζεμής, Κλειδαράς, Πιτσιλαδής, Χ. Μουχτής, Αν. Τράικο.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων - 13ος Όμιλος

1η Αγωνιστική (4/1)
ΕΠΣ Σάμου-ΕΠΣ Λέσβου (12:30 - Π / 14:30 - N)
ΕΠΣ Δωδεκανήσου-ΕΠΣ Κυκλάδων

2η Αγωνιστική (6/1)
ΕΠΣ Κυκλάδων-ΕΠΣ Σάμου
ΕΠΣ Λέσβου-ΕΠΣ Χίου (12:30 - Π / 14:30 - N)

3η Αγωνιστική (7/1)
ΕΠΣ Σάμου-ΕΠΣ Δωδεκανήσου
ΕΠΣ Χίου-ΕΠΣ Κυκλάδων

4η Αγωνιστική (9/1)
ΕΠΣ Δωδεκανήσου-ΕΠΣ Χίου
ΕΠΣ Κυκλάδων-ΕΠΣ Λέσβου (12:30 - Π / 14:30 - N)

5η Αγωνιστική (11/1)
ΕΠΣ Λέσβου-ΕΠΣ Δωδεκανήσου (12:30 - Π / 14:30 - N)
ΕΠΣ Χίου-ΕΠΣ Σάμου

Φωτογραφίες | Παναγιώτης Διμπαμπής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey