Τριάδα από τη Λέσβο στις προπονήσεις της προ-Εθνικής Κ14!

21/02/2019 - 10:26 Τελευταία τροποποίηση στις 21/02/2019 - 10:51

Τη μεγαλύτερη επιβράβευση για τους κόπους και τις προσπάθειές τους έλαβαν τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές της Μικτής ΕΠΣ Λέσβου, αφού οι ομοσπονδιακοί προπονητές τους κάλεσαν για προπονήσεις με την προ-Εθνική παίδων. 

Ο λόγος για τους Νίκο Τελωνιάτη του Οδυσσέα Ελύτης, Στρατή Λάγο  του Απόλλωνα Βουναρακίου και Γιώργο Πιτσιλαδή του Αιολικού, που θα μεταβούν στην Αθήνα στις 27 Φεβρουαρίου και θα προπονηθούν μαζί με τους υπόλοιπους εκλεκτούς στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Η επιλογή έγινε μετά τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων στη Σύρο, όπου υπήρχαν άνθρωποι από το τεχνικό τιμ της ομοσπονδίας και αποτελεί αναμφίβολα μια πολύ σημαντική εξέλιξη, αφού η Λέσβος αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως διαθέτει το αγωνιστικό ταλέντο για να εκπροσωπηθεί στην υψηλότερη βαθμίδα των αναπτυξιακών ηλικιών. 

Φυσικά, μεγάλο μερίδιο στην ποδοσφαιρική ανέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών παίζουν οι σύλλογοι τους, που επιτελούν σπουδαίο προπονητικό έργο καθημερινά με το επιτελείο τους, ενώ ξεχωριστή είναι και η συνεισφορά του Ενωσιακού προπονητή της ΕΠΣ Λέσβου, Γιώργου Κομνηνού, που φέτος δούλεψε αρκετά, από πολύ νωρίς με όλα τα παιδιά στις Μικτές.

Η κλήση των τριών ποδοσφαιριστών είναι επίσημη, με έγγραφο της ΕΠΟ προς την ΕΠΣ Λέσβου, ενώ να σημειωθεί πως σε ότι αφορά την ηλικιακή κατηγορία κάτω των 16 ετών οι επιλογές θα γίνουν αργότερα μέσα στη χρονιά. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey