Πανευρωπαϊκός αγώνας ποδοσφαίρου Εθνικής γυναικών στη Λέσβο

20/04/2019 - 12:11 Τελευταία τροποποίηση στις 20/04/2019 - 12:40

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνα της Εθνικής Ελλάδος γυναικών στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης απέναντι στην αντίστοιχη ομάδας της Γερμανίας για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα έχουν οι κάτοικοι της Λέσβου.

Η ΕΠΣ Λέσβου απέστειλε αίτημα στην ΕΠΟ με το οποίο ζήτησε να αναλάβει την διεξαγωγή του παραπάνω αγώνα στη Μυτιλήνη αναφέροντας ότι το γήπεδο Μυτιλήνης διαθέτει τις απαραίτητες εγκαταστάσεις που απαιτούνται για τον συγκεκριμένο αγώνα. Μάλιστα, στην κάλυψη των εξόδων των δύο αποστολών των ομάδων για μετακινήσεις και διαμονή θα συνεισφέρει οικονομικά και το Νομικό Πρόσωπο Αθλητισμού, Πολιτισμού & Τουρισμού του Δήμου Λέσβου.

Η ΕΠΟ με την σειρά της έχει διαβιβάσει το αίτημα της ΕΠΣΛ στην ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γερμανίας και περιμένει απάντηση διότι για να πραγματοποιηθεί αγώνας εθνικών ομάδων σε άλλη περιοχή πέρα από την πρωτεύουσα της κάθε χώρας πρέπει να δώσει την συγκατάθεση της και η αντίστοιχη ομοσπονδία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως πως θα έχει θετική έκβαση το αίτημα της ΕΠΣΛ και αναμένεται μετά την τελική απάντηση να επισκεφτεί το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης κλιμάκιο της UEFA για να ελέγξει τις εγκαταστάσεις και να δώσει το πράσινο φως με ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα στις 8 Οκτωβρίου 2019.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey