Κλέβει τις εντυπώσεις η τετράδα του Αστέρα Νίκης στον Πανιώνιο!

23/04/2019 - 17:58 Τελευταία τροποποίηση στις 23/04/2019 - 18:27

Εξαιρετικά τα πηγαίνουν οι τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές του Αστέρα Νίκης, γεννημένοι το 2001, που δοκιμάζονται από τη Μεγάλη Δευτέρα στον Πανιώνιο, διεκδικώντας μια θέση στην Κ20 του "Ιστορικού" της νέας χρονιάς.

Ζάν Μετούσι, Νίκος Χατζηδημητρίου, Στρατής Ασβεστάς και Παναγιώτης Γκοζντάρι κλέβουν τις εντυπώσεις στο γήπεδο των Τραχώνων, περνώντας τα διαδοχικά δοκιμαστικά. Αρχικά ξεκίνησαν 62 συνολικά παίκτες να περνούν από το μικροσκόπιο των ανθρώπων του Πανιωνίου και πλέον έχει απομείνει η τελική 12αδα, στην οποία βρίσκονται και οι τέσσερις νεαροί του Αστέρα Νίκης. 

Μάλιστα αύριο θα αγωνιστούν στο φιλικό με την Κ19 του Πανιωνίου, με το οποίο θα ολοκληρωθεί η αγωνιστική αυτή δοκιμασία. 

Ο προπονητής της Ακαδημίας του Πανιωνίου, Στάθης Καραλάγας με τον Θοδ. Παπαδημητρίου

Μαζί τους βρίσκεται στην Αθήνα και ο προπονητής του Αστέρα Νίκης, Θοδωρής Παπαδημητρίου, ο οποίος μιλώντας στο "SL" επεσήμανε: "Είναι μεγάλη η χαρά να βλέπουμε ότι παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο στη Λέσβο, ξεχωρίζουν και εκτός νησιού. Για εμένα προσωπικά, ως προπονητή, αυτό είναι το ζητούμενο. Τα παιδιά να μαθαίνουν, να εξελίσσονται και να διεκδικούν μια μεταγραφή εκτός Λέσβου, διαφημίζοντας ουσιαστικά το ίδιο το νησί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η υποδοχή των ανθρώπων του Πανιωνίου ήταν υποδειγματική και η εμπειρία σίγουρα θα φανεί χρήσιμη στα παιδιά. Θα ακολουθήσουν βέβαια και άλλες παρόμοιες δοκιμές σε μεγάλους συλλόγους. Ο Αστέρας Νίκης διαθέτει αρκετό ταλέντο στην ομάδα, φάνηκε και φέτος στο πρωτάθλημα. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη επιτυχία του."

Αριστερά ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας του Πανιωνίου, Στέλιος Αποσπορης και δεξιά ο συνεργάτης και σκούτερ, Αντώνης Μανίκας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey