Τιμούν και φέτος τον "Κυμ"

26/04/2019 - 08:34 Τελευταία τροποποίηση στις 26/04/2019 - 08:37

Τον Παναγιώτη Κυμούρη θα τιμήσουν και φέτος φίλοι και συνάδελφοι με αφορμή την συμπλήρωση δύο ετών από τον απροσδόκητο χαμό του.

Το δεύτερο ποδοσφαιρικό τουρνουά προς τιμήν του αδικοχαμένου λιμενικού θα διεξαχθεί το Μεγάλο Σάββατο και ώρα 11:00 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης και θα λάβουν μέρος ο Σύλλογος Βετεράνων ποδοσφαιριστών Λέσβου, οι παλαίμαχοι του Παλλεσβιακού, της Γέρας, της Αγιάσου, της Καλλονής και η ομάδα του Λιμενικού Σώματος. Επίσης, κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα υπάρχει κινητή μονάδα για την λήψη δείγματος σάλιου για μυελό των οστών, ενώ όλα τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Παναγιώτης ήταν ένας χαμογελαστός, αγαπητός και πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος, γεμάτος ενέργεια. Ήταν ιδιαίτερα γνωστό πρόσωπο στην κοινωνία της Λέσβου και γι’ αυτό και όσοι τον γνώριζαν, έστω και λίγο, έχουν να πουν μόνο καλά λόγια για εκείνον, συμμετέχοντας με μεγάλη χαρά στο τουρνουά που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του, θέλοντας να αποδώσουν τον ελάχιστο φόρο τιμής.

Ο "Κύμ" είχε μεγάλη αγάπη για το ποδόσφαιρο και υπήρξε ποδοσφαιριστής στις ομάδες της ευρύτερης περιοχής της Γέρας, τη Δάφνη Μεσαγρού και τον Αρίωνα Παλαιοκήπου.   

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey