Την Παρασκευή ο επαναληπτικός για τον Όλυμπο

08/05/2019 - 14:38

Την Παρασκευή ορίστηκε από την ΕΠΣ Λέσβου ο δεύτερος αγώνας μπαράζ μεταξύ Όλυμπου και Ηφαιστίας που θα κρίνει τον υπερπρωταθλητή και ταυτόχρονα τον νέο εκπρόσωπο για τη νέα σεζόν στην Γ Εθνική.

Η ομάδα της Λήμνου θα φτάσει στη Μυτιλήνη την Πέμπτη και θα αναχωρήσει Σάββατο πρωί. Ο αγώνας θα γίνει την Παρασκευή και ώρα 16:30 με την Ηφαιστία να έχει ελαφρύ προβάδισμα μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα, με τον Όλυμπο όμως να έχει πάντα τον πρώτο λόγο στην έδρα του.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν κεντρικός ο Βουρανής και βοηθοί Ψύλλος και Λουμπόνια, ενώ τέταρτος θα είναι ο Δουκάκης. Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΠΣΛ.

"Η επιτροπή Κυπέλλου και Πρωταθλημάτων ανακοινώνει τον ορισμό του επαναληπτικού  αγώνα κατάταξης μεταξύ της πρωταθλήτριας ομάδας Λέσβου ΓΣ Όλυμπος Αγιάσου και της πρωταθλήτριας  ομάδας  Λήμνου ΑΟ Ηφαιστία Κοντοπουλίου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή  10/05/2019 και ώρα 16:30 στο “Χριστοφίδειο” γήπεδο Αγιάσου. Ο αγώνας έχει έγκριση από την ΕΠΣΛ ως διοργανώτρια αρχή. Σε περίπτωση επανάληψης του σκορ του πρώτου αγώνα, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και η διαδικασία των πέναλντυ εάν χρειαστεί.

Το γηπεδούχο σωματείο Όλυμπος Αγιάσου  όπως μεριμνήσει για την έκδοση άδειας αγώνα και έκδοση των εισιτηρίων."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey