Διπλό ανόδου η Φίλια

19/05/2019 - 18:51 Τελευταία τροποποίηση στις 19/05/2019 - 19:13

Παλλεσβιακός και Φίλια αναμετρήθηκαν νωρίτερα στο γήπεδο της Μόριας για τα μπαράζ, με την Φίλια να παίρνει μεγάλη νίκη 0-1 που της δίνει το προβάδισμα για την άνοδο ενόψει του επαναληπτικού αγώνα το Σάββατο στην έδρα της.

Το απευθείας χτύπημα του χαρισματικού επιθετικού Μάριο Καλούλι καρφώθηκε στο παραθυράκι του γκολκίπερ του "Παλλε" και με αυτό το τέρμα η ομάδα της Φίλιας έκανε αποφασιστικό βήμα για να κατακτήσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία μετά από πολλά χρόνια και τον Παλλεσβιακό ο οποίος αγωνίστηκε από το πρώτο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Παπακώστα, να μπαίνει σε μπελάδες έχοντας πλέον πολύ δύσκολο έργο στον δεύτερο αγώνα.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Παλλεσβιακός προχώρησε σε αλλαγές για να πιέσει και να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, όμως η άμυνα των φιλοξενούμενων βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και μπλόκαρε όλες τις προσπάθειες των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να μην μπορούν να απειλήσουν. Η Φίλια με τη σειρά της προσπάθησε σε κάποιες αντεπιθέσεις να διευρύνει το σκορ και να πάει στο δεύτερο παιχνίδι με μεγαλύτερο πλεονέκτημα, όμως οι προσπάθειες της δεν βρήκαν στόχο με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή πάντως να δίνει το πάνω χέρι στην ομάδα της Β κατηγορίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey