Στην Α κατηγορία η Φίλια

25/05/2019 - 18:52 Τελευταία τροποποίηση στις 25/05/2019 - 18:59

Την άνοδο της στην Α κατηγορία μετά από αρκετά χρόνια κατέκτησε η ομάδα της Φίλιας, η οποία επικράτησε 3-0  απέναντι στον Παλλεσβιακό και τον έστειλε μετά από ένα χρόνο ξανά στην Β κατηγορία.

Η Φίλια με τον αέρα του σκορ του πρώτου αγώνα μπήκε πιο δυναμικά στο γήπεδο και προσπάθησε να παραβιάσει την εστία του Κοκαλέλλη με τον Νερατζή σε κάποιες περιπτώσεις, με το 1-0 να έρχεται τελικά από το αυτογκόλ του Δασκάλου στο μισάωρο με τη μπάλα να χτυπάει στο πόδι του και να καταλήγει στην εστία της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο "Πάλλε" μπήκε πιο δυναμικά προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς αποτέλεσμα. Στη συνέχεια η Φίλια ισορρόπησε και πέτυχε το 2-0  στο 80' με τον Πανταζή, ο οποίος με αυτό το τέρμα κλείδωσε την άνοδο για την ομάδα του. Ο Μάριο Καλούλι ο οποίος νωρίτερα έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 2-0 πέτυχε τελικά το 3-0 στις καθυστερήσεις και έβαλε το κερασάκι στη τούρτα.

Μετά την λήξη του αγώνα η ομάδα της Φίλιας με τον κόσμο της ομάδας που έδωσε βροντερό παρών πανηγύρισαν έξαλλα αυτή την μεγάλη επιτυχία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey