Στην τελική προεπιλογή της Εθνικής Κ14 ο Τελωνιάτης!

31/05/2019 - 15:16

Σημαντική επιτυχία για το λεσβιακό ποδόσφαιρο και προσωπικά για τον Νίκο Τελωνιάτη, αποτελεί η κλήση του στην τελική προεπιλογή της Εθνικής Κ14, όπως αποκαλύπτει το «SL» σύμφωνα με πληροφορίες εντός της Ομοσπονδίας.

Ο νεαρός και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής τα πήγε εξαιρετικά με τη Μικτή ΕΠΣ Λέσβου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων, αλλά και τον Απρίλιο κατά την πρώτη κλήση του από την ΕΠΟ στην Αθήνα, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Στρατής Λαγός και ο Γιώργος Πιτσιλαδής από τον Απόλλωνα Βουναρακίου και τον Αιολικό, αντίστοιχα.

Ο Τελωνιάτης, που ανήκει στον Οδυσσέα Ελύτη, θα βρεθεί στην Αθήνα από 24 έως 27 Ιουνίου, συμμετέχοντας στις προπονήσεις της Εθνικής Κ14. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Θόδωρος Ελευθεριάδης τον επέλεξε στην τελική 25άδα, ανοίγοντας το δρόμο για την εκπροσώπηση του λεσβιακού ποδοσφαίρου στο μικρότερο ηλικιακά αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Μια εξέλιξη που οφείλεται ασφαλώς στο ταλέντο του νεαρού ποδοσφαιριστή, αλλά και στις βάσεις που έχει λάβει από τους προπονητές του, τόσο στον Οδυσσέα Ελύτη όσο και από τη Μικτή ΕΠΣ Λέσβου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey