Πρωταθλητής ο Οδυσσέας Ελύτης στο 3ο Βίκος Cola cup

03/07/2019 - 17:11 Τελευταία τροποποίηση στις 03/07/2019 - 17:51

Με το κύπελλο του πρωταθλητή επέστρεψε από το 3ο Βίκος Cola cup που διεξήχθη στα Γιάννενα το διάστημα 28/6-1/7 η ομάδα Κ - 14 του Οδυσσέα Ελύτη.

Οι άνθρωποι του Οδυσσέα Ελύτη έχοντας την εμπειρία από το περσινό τουρνουά των Μετεώρων και θέλοντας να αποκτήσουν νέες εμπειρίες τα παιδιά, πήραν το ρίσκο και δήλωσαν συμμετοχή με δύο ομάδες που αγωνίστηκαν σε διαφορετικούς ομίλους στο παραπάνω τουρνουά, το οποίο είναι υψηλών απαιτήσεων, καθώς λαμβάνουν μέρος κυρίως ακαδημίες μεγάλων ΠΑΕ και γενικά ακαδημίες από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Ο Οδυσσέας Ελύτης 1 είχε αντιπάλους στον όμιλο του τον πρωταθλητή Κ-14 ΕΠΣ Αθηνών Κένταυρο, τον ΠΑΟΚ Κουλούρας και την Κηπούπολη και κατέλαβε την πρώτη θέση με 7 βαθμούς έχοντας δύο νίκες και μια ισοπαλία (με Κένταυρο) και ο Οδυσσέας Ελύτης 2 αγωνίστηκε απέναντι στους  ΠΑΣ Γιάννινα, Αθηναϊδα και ΠΑΟ Κουτσελίου χωρίς να καταφέρει να πάρει κάποιο βαθμό με την συμμετοχή όμως ποδοσφαιριστών μικρότερης ηλικίας και συγκεκριμένα γεννηθέντες 2007-08-09.

Στον τελικό η ομάδα του Ελύτη αντιμετώπισε τον Άτλα Ιωαννίνων, ο οποίος πήρε την 1η θέση με αντιπάλους ΠΑΣ Αθηνών, Βέροια και Παναιτωλικό. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο του ΠΑΣ Γιάννινα με την Μυτιληνιά ομάδα να επικρατεί 3-0 επί του αντιπάλου της.

Τα γκολ για τον Ελύτη σημείωσαν οι Δίγκας Γιάννης, Αλτίν Λούλι και Πιτσιλαδής Γιώργος με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει όλους τους ποδοσφαιριστές να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τροπαίου και να εισπράττουν το θερμό χειροκρότημα από όλους τους φιλάθλους, τους γονείς και φυσικά τους συνοδούς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey