Γενική συνέλευση ΕΠΣΛ

16/07/2019 - 15:10 Τελευταία τροποποίηση στις 17/07/2019 - 11:50

Αθρόα ήταν η συμμετοχή των σωματείων της δύναμης της ΕΠΣ Λέσβου στην Τακτική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Αρχικά, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου κ. Σταύρος Ψαρρόπουλος καλωσόρισε όλους τους εκπροσώπους των σωματείων και έπειτα συνέχισε με τον διοικητικό απολογισμό, ενώ παράλληλα συζητήθηκαν και θέματα γενικά που απασχόλησαν την προηγούμενη σεζόν το Λεσβιακό ποδόσφαιρο.

Στο σημείο αυτό τον λόγο πήραν οι εκπρόσωποι των σωματείων οι οποίοι εξέφρασαν τις απόψεις τους και κατέθεσαν τις προτάσεις τους σε συγκεκριμένα θέματα, με τον πρόεδρο του ΔΣ να ενημερώνει τα σωματεία ότι κάποιες από τις προτάσεις τους θα συζητηθούν σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ στη συνέχεια έγινε ο οικονομικός απολογισμός από τον ταμία κ. Αντώνη Γιαννάκη. Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός αλλά και ο Οικονομικός προϋπολογισμός της νέας χρονιάς εγκρίθηκαν ομόφωνα.

Έπειτα συζητήθηκε ο τρόπος διεξαγωγής των πρωταθλημάτων για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν με τα σωματεία της Α κατηγορίας να συμφωνούν για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος σε έναν όμιλο με αγώνες play off και play out μετά τη λήξη του κανονικού πρωταθλήματος, ενώ τα σωματεία της Β κατηγορίας συμφώνησαν να διεξαχθεί το πρωτάθλημα σε δύο ομίλους πιθανόν Βόρειος και Νότιος. Επίσης, στην Β κατηγορία θα πραγματοποιηθούν αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α κατηγορία.

Τέλος, έγινε αρκετή συζήτηση και για θέματα των σωματείων υποδομής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey