Χωρίς Διαγόρα και Παλλεσβιακό τα νέα πρωταθλήματα

20/08/2019 - 12:34 Τελευταία τροποποίηση στις 20/08/2019 - 13:07

Με δύο σημαντικές απώλειες θα ξεκινήσουν τα νέα πρωταθλήματα της Α και Β τοπικής κατηγορίας, αφού δεν δήλωσαν συμμετοχή ο Διαγόρας Αγ. Παρασκευής και ο Παλλεσβιακός.

Όλο το προηγούμενο διάστημα παιζόταν θρίλερ για την τύχη του Διαγόρα έως την ύστατη στιγμή και τελικά επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο για το ιστορικό σωματείο με την μη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Οι προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδας ήταν άκαρπες καθώς δεν μπόρεσαν να βρουν λύσεις, οι επαφές με κάποιους ποδοσφαιριστές δεν είχαν θετικό αποτέλεσμα δείγμα του κακού κλίματος που επικρατούσε στις τάξεις της ομάδας. Μάλιστα πριν λίγο καιρό ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν πέρυσι εξέφρασε δημοσίως την αντιπαράθεση του μέσω κοινωνικού δικτύου.

Επιπλέον, οι άνθρωποι του σωματείου δηλώνουν δυσαρεστημένοι με την διοργανώτρια αρχή, καθώς θεωρούν ότι έχει θέσει στο στόχαστρο το σωματείο με την επιβολή τσουχτερών προστίμων. Ενδεκτικά αυτή τη στιγμή το "χρέος" του Διαγόρα απέναντι στην ΕΠΣΛ αγγίζει τα 1000 ευρώ.

Όλα τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα το ιστορικό σωματείο που πριν δύο χρόνια αγωνιζόταν στη Γ Εθνική, να βρεθεί εκτός κληρωτίδας και να γραφτεί μαύρη σελίδα στην ιστορία του.

Pallesviakos-OrfeasKerameion1-1.jpg (770×563)

Επίσης, άλλη μια αρνητική εξέλιξη είναι και η μη δήλωση συμμετοχής ενός άλλου ιστορικού σωματείου, του Παλλεσβιακού. Ο Παλλεσβιακός μετά τον υποβιβασμό του στη Β κατηγορία δεν δήλωσε συμμετοχή μένοντας εκτός κληρωτίδας και αυτός. 

Με τα τωρινά δεδομένα την θέση του Διαγόρα κερδίζει ο τρίτος της βαθμολογίας της Β κατηγορίας Κεραυνός, ο οποίος είναι πολύ πιθανόν να αγωνιστεί στην Α κατηγορία. Όλα τα παραπάνω βέβαια πρέπει να επικυρωθούν και από το ΔΣ της ΕΠΣΛ.

Τέλος, στην Β κατηγορία δεν θα συμμετέχει επίσης ούτε ο Έφηβος Παμφίλων, ενώ ο Αρίων Παλαιοκήπου δήλωσε συμμετοχή τελικά και αυτός στην Β κατηγορία. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey